La multi ani, fetelor! La multi ani mamelor voastre, bunicilor voastre si tuturor femeilor importante din viata voastra!

Am machiat-o de multe ori pe mama pentru diverse evenimente, dar niciodata just for fun si niciodata pe Youtube. Asa ca, astazi, de 8 Martie, am invitat-o sa-mi fie model. Imi pare rau ca nu m-am gandit mai devreme sa va anunt sa trimiteti intrebari, dar chiar si asa, e clipul meu preferat din toate cele 201 postate de-a lungul anilor si a fost haios sa aflu atatea lucruri noi despre mine.

machiaj ten matur special koko

machiaj ten matur special koko

I-am facut un machiaj glam, in tonuri calde, pentru ca ii stau foarte bine si pe buze am mers cu un ruj rosu, preferatul ei! Sper sa va placa si sa vad pe Koko’s Make-up Korner poze cu mamele voastre – machiate si rasfatate de 8 Martie, pentru ca merita!

Sunt foarte mandra de mama si foarte recunoscatoare pentru tot ce au facut si continua sa faca ea si tata pentru mine. Sunt persoana de astazi datorita lor, sfaturilor lor si iubirii lor neconditionate si le multumesc pe aceasta cale, desi nimic din ce as putea sa zic sau sa le ofer, n-ar fi de ajuns incat sa-mi exprime recunostinta.

machiaj ten matur special koko

Hug your parents!

Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.