Vin, Sarbatorile vin, Sarbatorile vin! Prea devreme? ☺ Well, eu sunt entuziasmata, ca de obicei. M-am apucat de tutoriale de Craciun – am postat deja doua pe canalul meu de Youtube, am cumparat si cateva cadouri si am facut liste peste liste. Ce sa mai, sunt pregatiiiiita pentru Mosul! santa-thumbs-up-transparent

Stiu ca e mini-vacanta, dar sper sa fiti totusi pe receptie pentru ca am revenit cu Favoritele Lunii Noiembrie. Imi propusesem sa nu vorbesc mult, dar iata ca e un clip de 20 de minute. Aparent, femeile chiar vorbesc mult ☺. Luni povestim despre Cadouri de Craciun si apoi incercam si un machiaj de sarbatori ceva mai cuminte. Ca de obicei, astept sugestiile voastre cu mare drag!

Favoritele lunii Noiembrie:

Elizabeth Arden Flawless Finish Perfectly Nude. E un fond de ten lejer, cu o acoperire mica spre medie si un finish natural si luminos. Nu se aduna in liniile fine, ba chiar se simte foarte lejer pe ten, “like a second skin”. Este bogat in vitamine si antioxidanti si are si SPF 15 pentru a ne proteja de razele solare.

Elizabeth Arden Ceramide Skin Smoothing Loose Powder. E o pudra foarte fina, care se aseaza perfect pe fata si nu se instaleaza in riduri sau linii. Rezista un timp indelungat, nu simt ca-mi usuca pielea, ba chiar o face sa arate fresh. O folosesc pentru a fixa concealerul de sub ochi si pentru baking.

Favoritele lunii Noiembrie Elizabeth Arden Ceramide Skin Smoothing Loose Powder
>> Pudra este un pas important in rutina de machiaj – va poate proteja de soare, mai ales daca are factor de protectie solara, de vremea aspra, va ajuta sa minimizati aspectul porilor si sa fixati fondul de ten si corectorul pentru un timp indelungat. De aceea, alegerea pudrei potrivite pentru voi este cheia unui machiaj perfect. Cititi mai multe despre asta -> www.special-koko.com/2016/11/cum-sa-ti-alegi-pudra-potrivita.html. <<

Bourjois Sculpt Light. Este un iluminator lichid, usor de blenduit. Il puteti folosi amestecat cu fond de ten pentru un aspect dewy sau de unul singur, pe punctele cheie ale fetei, pentru un look luminos. Daca vreau un finish dramatic, aplic intai acest iluminator, ca baza, si vin peste cu un produs pudra.

Favoritele lunii Noiembrie Bourjois Sculpt Light

INGLOT Lipstick – 443. Este un lavender nude, din colectia What a spice!, rece si mat. E usor de aplicat si rezista destul de bine pe buze.

NYX Cosmic Metals Lip Cream, nuantele 05 si 11. Sunt rujuri cu mult sclipici, foarte dramatice. Daca nu sunteti fanele unui machiaj foarte intens si trebuie sa mergeti la o petrecere, puteti sa pastrati restul fetei nude si sa aplicati un astfel de ruj pe buze pentru un look impresionant si luminos.

NIVEA Apa Micelara 3-in-1. Atunci cand dormiti, pielea voastra se regenereaza, formeaza celule noi si produce sebum. Insa, din cauza excesului de sebum si a celulelor moarte, porii se pot astupa, favorizand aparitia cosurilor si a punctelor negre. Curatarea de dimineata ajuta pielea delicata a fetei sa aiba un aspect sanatos si radiant. In timpul zilei, fata voastra este expusa la tot felul de agenti externi (praf, poluare etc.) care ataca colagenul din piele si duc, in timp, la aparitia ridurilor fine. Demachierea de seara ajuta la indepartarea bacteriilor, sebumului, machiajului si a impuritatilor adunate peste zi, prevenind astfel blocarea porilor si iritarea tenului. Apa Micelara 3-in-1 vine acum la 400 de ml pentru mai multe seri de rasfat si ingrijire! Nu uitati sa urmariti clipul pe care l-am facut cu Christina pentru aceasta campanie -> Promisiuni pe care ti le faci cu prietena cea mai buna.

nivea_operatiunea_demachierea_special_koko

SEPHORA Egg Pore Blackhead Steam Balm. Este un exfoliant cu un miros puternic de citrice pe care il folosesc la dus, de unul singur sau impreuna cu o perie de exfoliere. Imi lasa pielea fina, luminoasa si ajuta la diminuarea punctelor de grasime si a punctelor negre.

Pielor Hammam El Hana Argan Therapy Body Scrub. Este un exfoliant de corp, care miroase senzational, a trandafiri si al carui miros persista chiar si dupa spalare. Il folosesc de 2-3 ori pe saptamana pe picioare si pe brate si am observat ca nu mai am atat de multe fire crescute sub piele, ba chiar aceasta arata mai bine si e mai catifelata.

Eisenberg Brightening Emulsion. Este o crema pe care o folosesc pe cearcane si care are un efect de albire imediat. Produsul, insa, nu e un tratament, ci are un efect temporar. Il gasiti la Douglas, la pretul de 300 de Lei.

essence ULTÎME CAVIAR+ HAIR RENEW de la Schwarzkopf. Gama include sampon, balsam, masca cu ingrijire intensa si serum multi-efect. Produsele contin extract bogat din caviar, menit sa redea parului proprietatile care il mentin tanar, avand in acelasi timp o stralucire sanatoasa, rezistenta si flexibilitate. Full review -> http://www.special-koko.com/Z8dHK.

Favoritele lunii Noiembrie essence ULTÎME CAVIAR+ HAIR RENEW

Huawei Nova. L-am primit in teste pentru cateva saptamani si il folosesc pentru poze. Nu pot sa ma pronunt in ceea ce priveste sistemul de operare, viteza si alte aspecte de acest gen. La selfie-uri, in schimb, este fenomenal! Are niste filtre de beauty si de machiaj foarte tari. Practic, postati poza exact asa cum a iesit din telefon, fara sa fie nevoie sa o mai treceti prin niciun alt program de editare. In plus, surprinde foarte bine detaliile machiajului.

MAC Vamplify Fab Tested. E un gloss true brown, care nu rezista foarte putin pe buze, dar care arata tare bine si miroase delicios. Nu stiu daca vi l-as recomanda pentru ca are un pret destul de mare si gasiti cu siguranta unul mai ieftin la alt brand, dar eu l-am tot folosit pe acesta luna trecuta si nu regret ca l-am cumparat.

Makeup Revolution Blushing Hearts. E un iluminator superb, pe care l-am descoperit in kit-ul Ioanei. Mi-a placut foarte mult si l-am pus si eu pe wishlist, pe toate nuantele posibile. A promis Ioana ca mi-l ia din Anglia, dar vad ca se gaseste si online.

Ariana Grande Sweet Like Candy Eau de Parfum. Este un parfum dulce si fresh, cu un ambalaj adorabil, perfect pentru un cadou de Craciun.

Favoritele lunii Noiembrie Ariana Grande Sweet Like Candy

Care au fost favoritele voastre in Noiembrie? 🙂

Love, K.

Comments

  1. Roxy ionut says:

    Pwp!??? Ce dragute produse!?⭐

  2. Loredana says:

    Ce poze faine!!! ME LOVE IT!!!

  3. Condac Alina says:

    Yey, favoritele! 😀 :*

  4. Roxy ionut says:

    Si eu te pup! Succes!???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.