Daca ma urmariti pe FB & IG, stiti ca am dat drumul cursurilor individuale de machiaj. Promit sa scriu si despre ele in curand si daca aveti intrebari sau sugestii despre cum v-ar placea sa se desfasoare, le astept cu drag. Pana atunci, insa, mi-am propus sa incep o serie de mini tutoriale in care sa abordez diferite segmente problematice ale machiajului: acoperirea cearcanelor, conturarea fetei, blending-ul, tehnica cut-crease & co. In cel de astazi am incercat sa simplific cat mai mult aplicarea astfel incat pana la finalul clipului sa fiti stapane pe situatie.

Am folosit adeziv negru, gene false banda si gene false individuale, toate de la Cupio. Au o diversitate mare de gene, peste 200 de modele si marimi, asa ca sigur veti gasi ceva pe placul vostru si care sa se potriveasca ocaziei, fie ca e vorba de mers la birou sau mers la o petrecere

Sper ca tutorialul sa fi fost cat mai simplu si explicit. Pe Instagram va asteapta un giveaway in cursul zilei de astazi, iar eu astept sugestiile voastre pentru urmatoarele “lectii de machiaj”. 

Love, K.

Comments

  1. Claudia says:

    Cerceii de unde?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.