La multi ani, dragii mei! Eu am inimioare in ochi azi ? si nu vreau sa aud nici macar un lucru negativ despre Valentine’s Day! Chiar nu mi se pare ceva atat de rau in a avea o zi, sau mai multe pe an, in care sa sarbatorim iubirea, de oricare fel ar fi ea. In the words of Ru Paul: “If you can’t love yourself, how in the hell are you going to love somebody else?”. Nu uitati ca iubire incepe cu voi si ca o relatie nu va defineste. So, chiar daca diseara iesiti cu iubitul/iubita, cu prietenele/prietenii sau stati acasa sa va uitati la Netflix, eu sper sa va simtiti cat mai iubiti si fericiti.

Revenind la machiaj, e flirty si foarte feminin, asa cum ati votat pe Instagram. E foarte simplu de realizat si sunt sigura ca il puteti recrea cu produsele din colectiile voastre. Mi se pare perfect pentru o intalnire romantica, fiind foarte delicat si fresh, dar daca e prea simplu pentru voi, schimbati gloss-ul de pe buze cu un ruj mai intens. Puteti chiar sa mergeti pe rosu, dar as alege tot ceva glossy.

Machiaj de zi in tonuri de roz Valentine's Day

Eu voi incepe aceasta zi a iubirii cu o vizita la inaugurarea K Beauty, noul butic de frumusete disponibil doar in Kaufland Barbu Vacarescu. La fix, chiar aproape de studio-ul meu! De acum o sa ne fie mai simplu sa descoperim si sa cumparam produse de beauty drugstore in liniste, intr-un spatiu special amenajat pentru asta ?. Si pentru ca inaugurarea pica fix de Valentine’s Day, cei de la Kaufland va asteapta si cu reduceri si promotii la numeroase brand-uri, cum ar fi: Revlon, Maybelline, Bourjois, Rimmel si multe altele. Pe seara sper sa ies la o cina romantica, dar la cum ma cunosc, probabil o sa sarbatorim uitandu-ne la un documentar pe Netflix si comandand pizza sau chinese ?.

Produse folosite:

Pixi Beauty Rose Ceramide Cream
MAC Strobe Cream
Lancome Skin Feels Good Foundation – Beige
NYX Pro Foundation Mixer – White
L.A. Girl Pro Conceal – Peach, Natural
RCMA No-Colour Powder
MAC Studio Sculpt and Shape Palette,
Pixi Beauty Glow Cake Pink – Champagne Glow
Pixi Beauty Glow-y Gossamer Duo – Delicate Dew
MAC Fix+ Pinklite

Inglot Brow Gel – Taupe
Cupio Brow-Me! Gel – Taupe

TheBalm Meet Matt(e) Trimony Palette
Boys’n Berries Gel Eyeliner – Caviar
L’oreal Unlimited Mascara
Mink Lash MUA BOX

Melkior Lipliner – Nude (10% off cu cod “Koko”)
Armani Matte Lipstick – 503
Becca Intuitive Glow Gloss

Machiaj de zi in tonuri de roz Valentine's Day

Sper sa va placa tutorialul si sa incercati look-ul cat mai curand ?.

Va pup, sa iubiti si sa fiti iubiti!

Love, K.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.