Black Friday la Flanco, #MisiunePosibila ?

Ce e mai frumos decat un weekend plin de reduceri?

Va spun eu, trei saptamani pline de reduceri! Iar Flanco made it happen: in perioada 26 Octombrie – 19 Noiembrie, a pregatit discount-uri de pana la 80%, la o multime de produse: 70.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 230.000 de electrocasnice mari si mici și alte sute de mii de produse! Ofertele vor fi disponibile in toate cele 131 de magazine fizice, cat si pe Flanco.ro, vor fi actualizate saptamanal, iar punctul culminant al campaniei va fi weekendul 16-19 noiembrie.

Surprizele nu se termina aici, insa!

Flanco organizeaza si un concurs pentru clienti in aceeasi perioada, facand din cumpararea produselor de care avem nevoie, la cele mai bune oferte, o #MisiunePosibila. Toti cei care vor inregistra comenzi online pe Flanco.ro, de Black Friday, si vor inscrie numarul comenzii pe pagina concursului pot castiga, prin tragere la sorti, unul din cele 15 vouchere de 200 de Lei. Mai multe comenzi echivaleaza cu mai multe inscrieri si mai multe sanse de castig, iar comanda poate contine orice produs de pe Flanco.ro, indiferent de valoare.

Urmatoarele perioade de inscriere la concurs sunt:

• 31–4 noiembrie cu extragere pe 7 noiembrie;
• 5–9 noiembrie cu extragere pe 14 noiembrie;
• 10–14 noiembrie cu extragere pe 19 noiembrie;
• 15–19 noiembrie cu extragere pe 22 noiembrie;

Indiferent de perioada de inscriere, toti participantii sunt inscrisi automat si la extragerea finala pentru trei trotinete electrice Freewheel Rider T1. Puteti sa va inscrieti de mai multe ori in concursurile #MisiunePosibila ? https://www.flanco.ro/misiune-posibila-18-motive-de-bucurie, dar cu numere de comanda diferite.

black friday flanco

WISHLIST ?

Anul asta sunt mai multe lucruri pe care am pus ochii: am nevoie de o masina de spalat si de un aspirator vertical (yeap, I got old ?), dar asta nu inseamna ca mi-am lepadat de tot naravul. Am gasit si niste produse beauty related, #PentruIngrijire:

  • Placa de indreptat parul Philips ProCare Sonic, mai mult pentru iubitul meu decat pentru mine  ? link;
  • Uscator de par Remington Retro Bombshell Blue, pentru ca am nevoie de unul si mai ales pentru ca e adorabil pe culoarea asta ? link;
  • Epilator Braun Silk Epil 9, cu 40 pensete si 2 viteze pentru ca cel vechi (Silk Epil 7), pe care-l aveam din 2013 (!), a decis sa se pensioneze ? link;
  • Mini-Stepper hidraulic Techfit TCSTP10 ? poate, poate ma apuc de putina miscare si am zis sa incep cu ceva simplu ? link;

black friday flanco special koko

…dar si cateva cadouri de Craciun, pentru ca stiti cat imi place sa ma pregatesc din timp. Acum doi ani i-am luat iubitului meu un Play Station, tot de pe Flanco.ro, tot de Black Friday. Anul asta cred ca n-am cum sa dau gres cu FIFA19 sau, de ce nu, o trotineta electrica – poate se aliniaza planetele.

Spor la cumparaturi si nu uitati sa va inscrieti la concurs!

Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.