…sau, cel putin, cateva sfaturi care m-au ajutat sa invat sa ma apreciez mai mult ?.

Imi place sa cred despre mine ca sunt capabila sa le ofer celor din jur o alta perspectiva la problemele lor, una mai optimista si mai putin sumbra. Asta a fost unul din motivele pentru care am ales sa merg la Psihologie, sa pot sa fac o diferenta in bine in viata cuiva. Planurile s-au schimbat si am ales o alta cariera…sau, mai bine spus, alta cariera m-a ales pe mine si mi-a oferit, printre multe altele, posibilitatea de a continua sa fac ce visam, cu alte mijloace, dar (sper eu) la o scara mai larga ?.

Planuiam sa filmez clipul asta de mult timp, dar faptul ca am implinit 28 de ani de curand a fost imboldul de care aveam nevoie sa-mi asez gandurile pe hartie si sa apas pe “record”. Am pregatit 10 sfaturi – nu unele pe care nu le-ai mai auzit, dar care chiar fac o diferenta –  despre cum sa ai mai multa incredere in tine.

Lots of love & appreciation , K.

Comments

  1. Anne says:

    Esti geniala pe bune!Si imi place ca esti originala adica nu ai buzele injectate,silicon in fund,esti unica.As vrea sa te intreb de unde ti-ai cumparat cerceii?Multumesc frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.