Acum 2 ani testam prima mea perie rotativa si documentam intreg procesul pe Youtube. Eram putin reticenta pentru ca experientele mele cu periile rotunde n-au fost tocmai pozitive. Din fericire, mi-a placut peria si am folosit-o cu drag in tot acest timp. Dupa ce m-am tuns, insa, am simtit nevoia unui nou produs care sa se preteze mai bine nevoilor parului meu si programului meu incarcat, un produs care “sa le faca pe toate” intr-un mod cat mai rapid si mai usor cu putinta.

Perie rotativa BaByliss AS200E Review Special Koko (2)Asa ca am mers pe o perie rotativa BaByliss BeLiss AS200E, o perie cu functii multiple: de uscare a parului, indreptare perfecta, coafare cu volum bogat de la radacina si finisare a varfurilor.

Pe scurt, are cap de uscare a parului (concentrator), cap de coafare cu 4 reglaje in functie de tipul de par, o perie rotativa Ceramic, cu diametru de 50 mm si o perie rotunda, de 20 mm, ambele din par de mistret. Are 2 nivele de temperatura si o pozitie de “aer rece”, perfecta pentru coafarea parului, si dispune de tehnologie ionica, care asigura stralucire parului si un efect anti-static.

Perie rotativa BaByliss AS200E Review Special Koko (4)

UTILIZARE perie rotativa BaByliss BeLiss AS200E:

Dupa samponare, stergeti bine parul cu un prosop si descalciti-l cu grija. Apoi folositi capul de uscare (concentrator), si uscati partial parul lasandu-l usor umed. Strangeti parul de deasupra cu clame si incepeti sa coafati parul de dedesubt.

Montati capul de indreptat pe corpul aparatului. Trebuie sa-l reglati in functie de tipul vostru de par: ondulat (setarea 1), bucle (setarea 2), cret (setarea 3) si incretit (setarea 4). Luati o suvita nu foarte groasa si asezati capul de coafare de la radacina la varfuri.

Dupa, vine randul periei rotative de 50mm, din par de mistret. Puteti sa decideti sensul de rotire prin apasarea butonului la stanga sau la dreapta. Acesta corespunde partii din care se prinde cu mana, cat si efectului dorit de periere in interior sau exterior.

La final, intra in actiune si peria rotunda de 20mm. Diametrul acesteia este special adaptat pentru finisari – Breton, varfuri sau radacini. Insistati pe varfuri si terminati cu un jet de aer rece pentru a fixa coafura.

Perie rotativa BaByliss AS200E Review Special Koko (3)

Mie imi place mult efectul obtinut cu ajutorul acestei perii si mi se pare si foarte usor de folosit, dar va las sa va convingeti de asta urmarind tutorialul. Mai multe informatii despre ea gasiti pe site-ul Babyliss. Tot acolo va asteapta si o oferta speciala de BLACK FRIDAY – o reducere de 30% din pretul initial.

Spor la cumparaturi!
Love, K.

Comments

  1. […] par am mers pe peria rotativa BaByliss BeLiss AS200E, preferata mea de cand m-am tuns. Are cap de uscare a parului (concentrator), cap de coafare cu 4 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.