Al doilea an de NIVEA #LikeYourself!

In toti acesti ani de blogging am lucrat la multe proiecte speciale si frumoase, dar unul foarte drag mie si de care sunt tare mandra, este campania NIVEA #LikeYourself. Dincolo de machiaj, beauty, haine frumoase si par stralucitor, conteaza ce e in interiorul nostru, iar campania #LikeYourself va provoaca sa vedeti dincolo de toate aceste artificii, sa va dati primul Like simbolic si sa deveniti, la randul vostru, o sursa de inspiratie pentru cei din jur. Doar impreuna putem sa schimbam lumea, de aceea sunt foarte fericita sa va anunt ca anul asta dam startul unei noi editii! Sper din suflet sa reusim impreuna sa atingem si sa ajutam cat mai multe persoane.

NIVEA #LikeYourself Special Koko (3)Eu am avut norocul sa cresc intr-o lume fara mare acces la internet, fara presiunea like-urilor sau numarului de followeri pe canalele de social media. Sigur, m-am confruntat si eu cu multe insecuritati si complexe, dar cred ca astazi e mult, mult mai dificil sa fii adolescenta. Internetul, insa, nu e all bad si prin intermediul lui, am acum acces la o multitudine de fete din diferite orase si medii. De data asta sunt norocoasa pentru pot sa fac o schimbare si pot sa ajut, de aceea reluarea campaniei NIVEA #LikeYourself pentru a doua oara ma face foarte fericita.

Anul trecut, consultatii in ingrijire NIVEA au interactionat cu peste 43.000 de adolescente si au sustinut peste 400 de sesiuni interactive in 216 licee din 47 de orase din Romania. La concursul “Fii vedeta #LikeYourself” au participat peste 7000 de fete, iar 9 castigatoare s-au bucurat de o sesiune speciala de cumparaturi cu mine, Laura Musuroaea si Andreea Ibacka si de sedinta foto pentru copertele revistelor Bravo Girl si Cosmopolitan. Eu le-am cunoscut pe Valentina (careia i-am luat si un interviu simpatic), Gabriela si Alexandra si m-am distrat ajutandu-le sa cheltuiasca premiul de 500 de euro.

In urma rezultatelor primei editii NIVEA #LikeYourself, am aflat ca doar 23% din adolescente sunt multumite de cum arata, in timp ce majoritatea si-ar fi dorit sa aiba un ten mai frumos. De aceea cred ca ingrijirea este primul pas pentru a avea incredere in voi si pentru a va simti bine in pielea voastra.

NIVEA #LikeYourself Special Koko (2)Increderea de sine e cel mai puternic atu pe care-l puteti avea. Frumusetea, cea traditionala si acceptata de norme, e trecatoare. Si apoi, nu va garanteaza fericire sau implinire. Cand, in schimb, aveti incredere in voi, puteti sa realizati orice va doriti, sa fiti oricine vreti sa fiti, puteti sa cuceriti lumea.

Pentru a afla mai multe detalii despre campanie, urmariti site-ul NIVEA si pagina de Facebook.

Pana atunci, nu uita sa #LikeYourself!
Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.