In ciuda a ceea ce ati putea sa credeti despre mine, nu sunt o fata “high maintenance”. V-am mai spus-o si o repet, as elimina cu placere orele state la coafor si la tehnician daca n-as avea nevoie de ele. Si credeti-ma, chiar am nevoie de ele! De cand ma stiu imi cresc extraordinar de repede atat parul, cat si unghiile. Asta nu m-a impiedicat sa aleg cea mai deschisa nuanta posibila desi culoarea naturala a parului meu e una destul de inchisa ☺.

Stiu ca a fost un trend cu radacini crescute bine, foarte inchise, pe par blond, dar pe mine nu m-a prins niciodata. Cand radacinile mele trec de o anumita lungime, incep sa ma simt usor self-conscious about it si nu o data am primit comentarii pe blog/Youtube prin care sa mi se atraga atentia mai mult sau mai putin politicos ?.

Syoss Root Retoucher Special Koko

Cum va ziceam si in clip, scopul suprem ar fi sa gasesc o solutie care sa ma ajute sa prelungesc durata intre vizitele la salon. Am vazut Syoss Root Retoucher pentru prima oara intr-un clip al Ioanei Dumitrache si m-am gandit ca se incadreaza perfect in ceea ce caut. Asa ca am decis sa testez produsul si sa va ofer si voua ocazia sa o faceti.

Inainte de toate, gama consta in 5 nuante: Blond Deschis, Blond Inchis, Saten, Saten Inchis si Rosu Casmir. Eu am ales sa testez cea mai deschisa nuanta – Blond Deschis.

Am aplicat produsul pe radacini si l-am lasat sa se usuce aproximativ 30 de secunde. Am observat ca rezultatul se intensifica pe masura ce se scurge timpul. Nu lasa radacinile sau scalpul uleioase, dar intareste radacina, oferind si ceva volum parului.

Nu mi-a patat hainele sau perna si s-a luat cu usurinta la prima spalare. Ce mi-a mai placut este ca tubul e destul de mic si-l pot purta in geanta atunci cand am nevoie de un retus sau daca trebuie sa ma deplasez.

Syoss Root Retoucher Special Koko

Cred ca produsul a reusit sa atenueze contrastul puternic intre radacinile foarte inchise si culoarea deschisa a parului meu. Mi se pare o solutie rapida si eficienta pentru momentele in care trebuie sa aratati your best sau aveti un eveniment special si nu aveti timp (sau resurse) sa mergeti la coafor pentru retus. De asemenea, e perfecta daca vreti sa acoperiti parul alb! Credeti-ma, am testat-o pe Irina ☺.

Produsele se gasesc in Carrefour, Cora si Kaufland, iar pretul aproximativ este de 27 ron. Pentru mai multe detalii si informatii, va las si link-ul produsului -> http://www.syoss.ro/syoss/ro/ro/home/vopsirea_parului/root-retoucher.html.

Daca v-am facut curioase si vreti sa le testati,  va asteapta un concurs pe pagina mea de facebookhttps://www.facebook.com/special.koko/posts/10154736697346728.

Tot ce trebuie sa faceti e sa accesati link-ul, sa tag-uiti o prietena care ar avea nevoie de acest produs si sa mentionati motivul pentru care ati dori sa-i faceti acest cadou. Vor exista 5 castigatoare care vor primi gama completa Syoss RootRetoucher. Concursul dureaza pana pe 19.07 , iar premiile vor fi acordate prin tragere la sorti.

Syoss Root Retoucher Special Koko

Succes! Love, K.

Comments

  1. Serban Denisa says:

    Esti foarte frumoasa si te urmaresc cu drag , ma bucur enorm.ca ai revenit iar pe youtube ??

  2. Mitran Maria says:

    Îmi plac foarte tare clipurile tale !!!

  3. matei florins says:

    Te urmaresc cu mare drag. Te pupacesc.

  4. Corina Cosa says:

    eu am genul asta de retouch de la loreal ..dar blondul deschis , cea mai deschisa nuanta nu e nici pe departe culoarea parului meu vopsit blond …adica as fi vrut sa acopere muuult mai bine radacinile …

  5. Daniela Dodoi says:

    Imu place ceea ce faci.Succes

  6. rafay violeta daniela says:

    super aflu lucruri ceea ce nu am folosit pana acum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.