Castiga un iPhone 7 cu B.U. Absolute Me ✨

Va povesteam saptamanile trecute de noua lansare B.U. Absolute Me si de campania dedicata acestei lansari – #AbsoluteMeStories, campanie care ne incurajeaza sa fim mereu sincere cu noi.

Ce nu stiti e ca imi place sa intru pe site si sa vizionez povestile fetelor, povesti care ma inspira si ma motiveaza ☺. Am descoperit atatea fete frumoase, visatoare si pline de optimism. Si ma bucura asta, mai ales in contextul vremurilor noastre in care insecuritatea si stima de sine scazuta sunt atat de naturale si prezente in randul tinerelor (si nu numai). Sper ca fetele de astazi sa fi inteles, poate mai bine decat o faceam eu la varsta lor, ca frumusetea vine in toate marimile, formele si culorile. Ca e subiectiva si e in ochii privitorului si ca poate cei mai importanti ochi sunt ai nostri, atunci cand ne privim in oglinda.

B.U. Absolute Me Special Koko

Eu cred ca sunt frumoasa pentru ca iubesc animalele si o mana de oameni buni, pentru ca am o pasiune care ma inspira zilnic, pentru ca sunt recunoscatoare pentru tot ce am, pentru ca nu uit sa ma joc, pentru ca incerc intotdeauna sa-mi depasesc fricile…pe scurt, pentru ca sunt mereu the absolute me!

B.U. Absolute Me Special Koko

Povestile noastre sunt cele care ne fac frumoase, micile particularitati pe care le stim doar noi.  Pentru ca sunt sigura ca fiecare dintre noi are o poveste unica, va invit sa intrati pe site-ul campaniei si sa o spuneti pe a voastra incarcand poze si video-uri in cel putin 2 zile diferite. Puteti sa castigati cate un premiu saptamanal ce consta intr-un selfie stick B.U. Absolute Me si un set Absolute Me.

La finalul campaniei, locul 1 primeste un Iphone 7 + un set Absolute Me, iar locurile 2 si 3 primesc cate o camera foto Fujifilm Instax Mini 8 + un set Absolute Me. Pretty cool, right?

B.U. Absolute Me Special Koko

Succes!
Love, K.

Comments

  1. Gabriela Pana says:

    suna tare bine

  2. Roxana Danaila says:

    Super campania!

  3. smarandache daniela says:

    Super campania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.