Absolute me, absolute freedom to be myself ✨

What makes you YOU? Ce te face diferita? Ce te face speciala si unica? Sa fie culoarea ochilor sau forma corpului? Nu cred. De fapt, sigur nu! Cred ca ce ne defineste, ce ne diferentiaza sunt gandurile noastre, convingerile noastre, idealurile noastre.

Cat despre mine? Pe scurt, sunt o pasionata de machiaj, o iubitoare de animale, small business owner,  o iubita senzationala (hihi ☺), mare gurmanda, iubitoare de vara si de soare, o perfectionista, o tipa cu principii old-school, usor bipolara si pe alocuri anxioasa. Puternica si sensibila in acelasi timp, iubitoare si atenta cu cei din jurul meu.

Absolute Me Special Koko

Ca orice femeie, am trecut prin crize de identitate, probleme cu stima de sima, nevoia disperata de validare a celor din jur. Astazi, lucrurile stau foarte diferit. Astazi nu-mi pasa cum ma percep oamenii din exterior. Sunt multumita cu mine si ma iubesc. Imi iubesc corpul cu tot cu celulita si kilogramele in plus, imi iubesc si fata cu tot cu hiperpigmentatia din jurul ochilor si a buzelor. Nu ma prefac si nu incerc sa fiu altcineva doar ca sa fiu placuta sau sa ma incadrez in anumite grupuri sau norme.

Eu stiu cine sunt si lucrez la mine, activ as zice, de multi ani. Iar ce ma face pe mine the Absolute Me este ca merg inainte si perseverez in ciuda obstacolelor. Nu dau inapoi de la o provocare si cred ca sunt capabila sa infrunt orice piedica. Da, ma plang! Da, ma apuca anxietatea! Da, uneori am nevoie de o portie de plans si de o pizza mare. Dupa, insa, port asa un soi de discutie cu Absolute Me si hotaram impreuna ca o sa trecem peste orice. Si ma calmez.

Absolute Me Special Koko

B.U. m-a provocat sa impartasesc povestea mea cu voi si pentru ca sunt sigura ca fiecare dintre noi are o poveste unica, va invit sa intrati pe site-ul campaniei si sa o spuneti pe a voastra. Iar asta e doar inceputul! Promit sa va dezvalui mai multe in curand, dar pana atunci nu uitati sa intrati pe site pentru ca va asteapta multe premii interesante.

Absolute Me Special Koko

Absolute Me Special Koko

Share your #AbsoluteMeStories!

Love, K.

Comments

  1. Gabriela Oprea says:

    Buna! Cum acoperi petele pigmentare?

  2. Mami says:

    Ce frumos spus ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.