Despre Caravana Secretele Machiajului ✨

Anul asta a inceput cum nu se putea mai bine pentru pasionata de machiaj/make-up artistul din mine ?. Am fost la masterclass-ul lui Einat Dan, despre care o sa va povestesc mai multe saptamana viitoare, iar in Martie planuiesc sa particip la Caravana Secretele Machiajului. Este un eveniment organizat de Sinziana Iaru si Andra Cosmetics, despre care vreau sa va ofer cateva informatii astazi.

Caravana Secretele Machiajului

Caravana viziteaza 8 orase cu seminarii de make-up si produse Andra Cosmetics si se adreseaza make-up artistilor, cosmeticienelor si tuturor pasionatilor de machiaj.

Programul incepe la 9:00 cu 2 demonstratii de make-up, una pentru machiajul de mireasa, cealalta pentru machiajul de ocazie, ambele sustinute de Sinziana Iaru. Va exista o sesiune deschisa de intrebari cu tips and tricks in care veti putea sa satisfaceti orice curiozitate aveti legata de machiaj. Veti mai afla detaliile despre secretul unui before and after de efect, plus top 10 produse care schimba radical machiajul si care nu trebuie sa va lipseasca din trusa. In tot acest timp, Andra Cosmetics va organiza un mini targ cu produse de make-up.

Orase in care puteti gasi Caravana Secretele Machiajului in perioada 20-31 martie sunt:

Constanta: Hotel Oxford – 22 martie
Galati: Hotel Faleza by Vega – 23 martie
Iasi: Hotel Unirea – 24 martie
Bistrita: Hotel Metropolis – 26 martie
Cluj: Hotel Panorama Business – 27 martie
Sibiu: Hotel Stefani – 29 martie
Pitesti: Hotel Victoria – 30 martie
Bucuresti: We love Digital Hub – 31 martie

Mai multe detalii aflati pe pagina de facebook a evenimentului, dar grabiti-va pentru ca inscrierea se face pana pe 5 martie, iar locurile sunt limitate.

Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.