Sarbatori fericite! ?

Cred sincer ca asta e cea mai frumoasa perioada din an, chiar daca toata lumea e agitata, chiar daca e frig sau traficul e ingrozitor. Pe mine ma face fericita, ador sa fac cadouri tuturor, sa filmez tutoriale specifice, sa ma imbrac pufos si tematic. Imi place ca toata lumea e mai buna si mai inclinata sa faca gesturi frumoase. Si da, sunt de acord, asa ar trebui sa fim tot anul, dar am invatat ca e mai bine sa ma bucur de ce mi se ofera.

Imi place si sa primesc cadouri, dar le prefer pe cele venite din suflet. Aparent, asta ma face destul de dificila in perioada asta :)). Si cel mai important, imi place sa petrec timpul cu cei dragi, mai ales ca e din ce in ce mai greu sa ne gasim timp pentru asta. Tocmai din acest motiv va doresc sa va bucurati din plin de aceasta perioada, sa fiti multumite si recunoscatoare pentru tot ce aveti.

Sarbatori fericite Special Koko

christmas_special-koko-4s

Sarbatori fericite Special Koko

Sarbatori fericite Special Koko

Ne revedem Marti cu tutorial pentru Revelion, colorat si sclipicios pentru ca trebuie sa intram “luminate” in noul an ?. Pana atunci, Sarbatori fericite, dragile mele!

Love, K.

Comments

  1. Mona says:

    Craciun fericit! <3

  2. Alexandra says:

    Te prinde super culoarea! Asteptam cu nerabdare! ?Craciun Fericit!

  3. Madalina says:

    Craciun fericit, cu bucurie in suflet! :X

    http://the-may-day.blogspot.ro/

  4. Gabriela Pana says:

    Craciun fericit frumusete!si eu cred la fel:Craciunul este sarbatoarea cea mai frumoasa, lasand forfota, aglomeratia si frigul; ajunsi la destinatie, la caldura, alaturi de cei dragi, oferind si primind, traind clipe magice.

  5. Crina Matei says:

    Craciun fericit alaturi de cei dragi frumoaso :* <3

  6. Simina234 says:

    Ai putea face ce am primitmde Craciun???❄?????

  7. Roxy ionut says:

    Foarte frumos,Koko!!!??????⭐⭐⭐❄❄❄??????????????????????????⭐⭐⭐⭐ .Te pup!???❄❄❄❄❄❄❄?????⭐ . Cand apare un vlog?❄????⭐⭐⭐??????????????❄❄???

  8. Roxy ionut says:

    Sper sa fiu pe faza cu liveul!!?????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.