Saptamana Elizabeth Arden in Bucuresti si pe Facebook

Dragelor, sper ca ati reusit sa profitati de ziua asta frumoasa. Nu stiu daca are vreo legatura sau e doar o coincidenta, dar de cand merg la sala sunt mai activa si am mai multa energie. Cert e ca astazi am avut chef sa ma plimb si sa ma bucur de natura…si mi-am facut si cateva prietene noi in proces ☺.

Saptamana Elizabeth Arden Special Koko

Ce voiam, insa, sa va anunt e ca in perioada 15 – 18 Noiembrie il avem invitat la Bucuresti pe Yves Hajjar, Make-up Artist international Elizabeth Arden. El se va afla in Romania pentru a prezenta ultimele trend-uri in machiaj si pentru a impartasi sfaturi si trucuri in realizarea unui machiaj de toamna perfect.

Il puteti cunoaste si ii puteti adresa intrebarile voastre intre orele 12:00 – 20:00 in urmatoarele magazine, unde se pot rezerva si sesiuni gratuite de make-up:

Marti, 15 Noiembrie – Debenhams Mall Vitan

Miercuri, 16 Noiembrie – Kendra Unirea

Joi, 17 Noiembrie – Sephora Mall Vitan Vineri

Vineri, 18 Noiembrie – Sephora Mega Mall

Daca nu sunteti din Bucuresti, nu fiti suparate – m-am gandit eu la o solutie! Puteti sa-mi lasati mai jos intrebarile voastre pentru Yves, iar eu o sa am grija sa aflu raspunsurile si sa le impartasesc cu voi in detaliu.

De asemenea, daca nu mi-ati dat Like/Follow pana acum, acum e momentul sa o faceti pentru ca voi prezenta zilnic pe Facebook, Instagram si Snapchat un produs diferit si prime impresii asupra lui. Fiind primele mele produse de la acest brand, vreau sa le descopar odata cu voi, asa ca nici macar nu le-am desfacut inca 🙂 .

Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.