A iesit soarele din nori Nu, riscam sa sune a manea, nu e bine ☺. E soaaaaare afara, in sfarsit, si simt cum fericirea imi umple sufletul. Atat sunt de binedispusa incat astazi o sa merg si la sala! Da, ati citit bine, lenesa de mine merge la sala! I-am promis Christinei ca merg cu ea si, ca o prietena buna ce sunt, e momentul sa ma tin de promisiune. 🙂 Plus ca se apropie si Anul Nou, si deja am pus ochii pe cateva rochii sexy de pe ASOS. Hihi ☺.

Coafura super simpla Manga Buns

Mi-ati cerut sa fac un tutorial pentru coafura din clipul Back to School cu produse elf, si cum e una din preferate mele si e suuuper usor de realizat, am revenit astazi cu un clip scurt si fun pentru voi. Neaparat sa-mi lasati sugestii cu ce vreti sa vedeti in continuare si, mai ales, ce machiaje sa abordez pentru seria de Sarbatori. Yeeey, mai e putin si vine Craciunul ☺.

Pentru a realiza coafura Manga Buns aveti nevoie de: 2 elastice normale de par, 2 elastice din acelea mici, ca de impletituri, agrafe si buretei pentru coc. Eu le-am gasit pe toate in Jumbo la un pret foarte mic.

Coafura super simpla Manga Buns Special Koko

Coafura super simpla Manga Buns Special Koko

Sper sa va placa si neaparat sa-mi trimiteti poze cu coafura daca o realizati!

Love, K.

Comments

  1. Roxy Ionut says:

    Buna! Ai putea face rutina ta de seara/dimineata?

  2. Condac Alina says:

    Foarte frumusica aceasta coafura si te prinde foarte bine. 🙂

  3. Roxy Ionut says:

    Da,Koko!Succes in continuare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.