Fete dragi, m-a rapus extractia! Primele zile au inceput OK –  dureri mici, dar disconfort maxim si o fata imensa! Aratam de parca as fi ascuns o minge de golf pe partea dreapta ☺. Apoi au inceput durerile, care au tinut 2-3 zile, si ieri am fost sa-mi scoata firele – a fost o recuperare lenta, dar revin cu un tutorial nou saptamana viitoare.

Astazi, insa, vreau sa va prezint un altfel de clip, plin cu fete familiare voua, implicate intr-un proiect colorat Elseve ☺. Suntem sase  cum nu se poate mai diferite, cu personalitati si stiluri contrastante, si cu nevoi distincte, dar la sfarsitul zilei cu toate ne dorim un par perfect! Aici intervine Ingrijirea Experta Elseve, care ne ofera solutii personalizate in functie de firul de par al fiecareia. Da, da, m-ati auzit ati citit bine! Am intrat pe www.elseve.lorealparis.ro, am facut quiz-ul si am aflat ca eu sunt… *drum rolls, please*… ROZ, adica Nutrigloss Luminizer.

koko_elseve_nutrigloss

Voi stiti cu ce probleme se confrunta parul meu uscat din cauza poluarii, prafului, expunerii la soare si vopsirilor repetate. Dorinta mea, ca a multora dintre voi, este un par stralucitor si matasos. Am aflat ca Nutrigloss Luminizer este solutia, datorita moleculei de Glycogel. Acesta elimina impuritatile, hraneste si ofera parului o stralucire intensa, fara sa-l incarce.

Daca si tu iti doresti un par perfect, afla ce culoare esti aici -> http://www.elseve.lorealparis.ro/quiz.

Love, K.

 

Comments

  1. SpecialKoko says:

    Multumesc mult, Gabriela :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.