What’s in my bag” sau “Ce se afla in geanta mea” e un tip de vlog foarte popular pe Youtube si, de altfel, foarte cerut de voi. Asta si “My make-up collection” sunt printre cele mai dese sugestii de clipuri si promit sa ma ocup si de al doilea cat mai curand ☺.

Geanta mea de astazi este de pe iutta.ro si face parte din colectia Maiastra. Motivul central al acestei colectii este cel al zeitei pasare, iar fiecare geanta/rucsac/portfard are nume de pasare si poarta simbolistica si puterile ei magice. Rucsacul ales de mine, Puffin, vorbeste despre vitalitate, bucurie si exuberanta, stari si emotii spre care eu acced. In plus, mi se pare perfect pentru tinute de vara si experiente de neuitat ☺.

Ce se gaseste in el? Nimic din ce nu are orice alta fata in geanta ei: incarcator, chei (cu brelocurile aferente), portofel (carduri de make-up, inghetata si poza iubitului la loc de cinste), ochelarii de soare preferati, servetele umede, servetele uscate, gel antibacterial, Tic Tac si portfardul Dove ce contine deodorant, crema de maini, balsam de buze, crema de ochi, elastic de par invisibobble, parfum travel size, medicamente si cateva produse de machiaj.

Am si o veste buna! In perioada 25-31 Mai veti primi gratuit noul portfard Dove la achizitionarea oricarei genti din colectiile Dor de Romanesc si Maiastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa mentionati  culoarea portfardului dorit la finalul comenzii, in casuta de comentarii.

Cam atat! Ce se gaseste in geanta voastra? ☺

Love, K.

Comments

 1. Sa imi spui ce baterie externa iti iei!!! Si eu imi doresc una si cred ca e super utila!!!! Te pup!
  Gentile sunt frumoase foc!!!

 2. Antonia Andreea Bociat says:

  Și pe mine bateria externa mă scoate de multe ori din impas:)) e foarte cute rucsacul sa îl stăpânești sănătoasă! ?

 3. Condac Alina says:

  Este foarte frumos rucsacul. 🙂 De obicei am in geanta o agenda, cheile, telefonul, incarcatorul, o carte, o oglinda si cateva produse pentru machiaj. 🙂 O seara frumoasa! :*

 4. Gabriela Pana says:

  Tot vam aceleasi lucruri se gasesc si in geanta mea:chei, telefon, invarcator, deodorant,ruj, rimel, servetele…si multe altele.Superb rucsac, multumim de oferta prezentata

 5. Claudia Stoica says:

  frumos

 6. Anca Papp says:

  Mie imi place suuuper, suuper mult Hawk pe rosu si Dor 30. Am descoperit Iutta am jumatate de an pe Instagram si de atunci visez si eu la o geanta de la ei :D.

 7. SpecialKoko says:

  Super, multumesc mult :*

 8. SpecialKoko says:

  Multumesc, Iulia <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.