Castiga o zi la max in Mega Mall

Mi-au placut dintotdeauna emisiunilea acelea de pe canalele dedicate femeilor in care o persoana, de obicei o mamica care a uitat sa-si mai dedice timp si atentie, castiga o experienta demna de un movie star. Nu odata am visat si eu sa traiesc o astfel de zi, in care sa pun “pause” la griji, deadline-uri si responsabilitati si sa fiu rasfatata de o armata de profesionisti.

De aceea sunt putin geloasa pe castigatoarea concursului O zi la Max, dar in acelasi timp sunt foarte fericita ca aceasta va fi una din cititoarele mele. Stati, am uitat sa va zic de concurs, nu? ☺

o_zi_la_max_special_koko

Ei bine, cu  ocazia aniversarii unui an de Mega Mall, puteti sa castigati o zi perfecta, personalizata dupa nevoile si preferintele voastre. Puteti sa alegeti un inceput in forta cu o sesiune energizanta la World Class, sau unul mai lent, cu suc proaspat de portocale si un croissant cu ciocolata la cafeneaua voastra preferata. Continuati cu  o vizita la un salon de infrumusetare, cumparaturi in toate magazinele preferate, filme, o cina savuroasa, totul depinde de voi! Oricare ar fi alegerea voastra, puteti sa profitati din plin de toate serviciile pe care vi le ofera Mega Mall si sa va alcatuiti ziua perfecta!

Concursul se va desfasura pe pagina mea de facebook. Tot ce trebuie sa faceti e sa accesati acest link -> https://www.facebook.com/special.koko/posts/10153628170056728 <- si:

1.    sa postati in comentarii o poza cu voi cu un look la max;
2.    sa dati share postarii pe wall-ul vostru cu hashtag-ul #totullamax

Un look la max poate insemna ce va doriti voi: un machiaj dramatic, un accesoriu extravagant, o tinuta inedita – alegerea e numai a voastra, vreau sa ma surprindeti! Premiul, constand intr-o zi  la Mega Mall, poate fi consumat doar in timpul saptamanii, de luni pana vineri, in perioada 13 – 17 iunie 2016. Valoarea premiului este de pana la 500 euro si cuprinde: vouchere de cumparaturi in magazinele Mega Mall, mic dejun, pranz, cina, rasfat la un salon de infrumusetare,  intrare la World Class pentru 2 persoane, 2 bilete la Cinema City. Concursul dureaza pana pe 6 Iunie, iar castigatoarea va fi aleasa aleatoriu, prin tragere la sorti. Succeeeees!

P.S. : Cei de la Mega Mall vor sa documenteze toata experienta asa ca, daca participati, trebuie sa va dati acordul pentru a fi fotografiate si filmate pe tot parcusul zilei. Yey, your own reality show ☺.

Love, K.

Comments

 1. Gabriela Pana says:

  Multumim frumos♡

 2. Claudia Stoica says:

  frumos concurs

 3. SpecialKoko says:

  Pe facebook, sweetie, am pus link-ul mai sus :*

 4. Laura Antonia says:

  Foarte tare concursul..ca de altfel si celelalte au fost extraordinare!
  Ceea ce ma bucura ca esti singura, din cate am vazut, ca raspunzi la fiecare in parte la intrebarile puse. Te puup! ??

 5. Evelina Yvi says:

  Foarte interesant acest concurs! :*

 6. SpecialKoko says:

  Super, nu uitati s-o postati la postarea de pe fb, unde se desfasoara concursul :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.