V-am promis de mult ca fac un tutorial pentru conturarea si iluminarea fetei si iata ca am reusit, in sfarsit, sa-l realizez. Stiu ca nu sunteti fane ale machiajului dramatic, asa ca am folosit paleta de sculpting de la L’Oreal Makeup Designer/Paris (careia i-am facut review), doar ca nuanta mai deschisa, pentru un finish cat mai natural. Daca vreti sa vedeti si un look mai dramatic, eventual realizat cu produse pudra, lasati-mi sugestiile voastre in comentarii.

Am aplicat nuanta mai inchisa din kit, menita sa adauge dimensiune fetei, pe tample, de-o parte si de alta a nasului, in scobitura obrazului, in pliul pleoapei, de-a lungul liniei maxilarului amestecat in jos si sub buza inferioara. Iar nuanta mai deschisa, pentru iluminare, pe mijlocul fruntii, pe centrul nasului, deasupra pometilor, sub sprancene, in coltul interior al ochiului, intre varfurile buzei superioare si pe barbie.

Kit-ul Medium Light, cel din , are o tenta usor caramizie a nuantei de contur, mai potrivita pentru tenuri medii si inchise. Daca aveti tenul deschis sau va doriti un look mai natural, orientati-va spre kit-ul Light, cel folosit de mine in acest tutorial.

Produse folosite (toate de la L’Oreal Makeup Designer/Paris):

Infallible Mattifying Base ()
Infallible Stay Foundation 24H – 130
Infalible 24H Powder Foundation
Brow Artist Plumper ()
Infaillible Sculpt Contouring Palette – Light ()
Blush Sculpt – 101 Soft Sand Ambre Volume Million Lashes Feline Black Mascara ()
Infallible Long Lasting – 506 Red
Sper sa va fie de ajutor! O sa observati niste schimbari si sper sa va placa pentru ca asta e directia in care se indreapta canalul meu, acum ca o am pe Irina in echipa ☺.

Love, K.

P.S.: Produsele mi-au fost trimise de L’Oreal pentru realizarea acestui tutorial. 

Comments

  1. Gabriela Pana says:

    Like & Share.Maxxim imi place!

  2. Claudia Stoica says:

    FRUMOS

  3. Claudia Stoica says:

    Foarte frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.