Review: Pupa Milano Miss Pupa Lipstick 001 & 003 {Pupa Milano Week}

Va povesteam zilele trecute de noua colectie pentru Primavara – Vara de la Pupa Milano, inspirata de bulinele anilor ’30. Contine culori fresh si vesele, iar ambalaje sunt adorabile si foarte atractive. E vorba de colectia DOT SHOCK! si e plina de energie si culoare, fara sa fie “too much”. 
Urmatoarele pe lista in Pupa Milano Week sunt rujurile Miss Pupa. Au un ambalaj auriu, simplu, cu font roz, girlie. Aplicarea produsului este foarte usoara – acesta se lipeste de buze, datorita texturii alunecoase, ca de jeleu.
Lasa buzele moi si hidratate datorita extrasului de bumbac cu proprietati nutritive. Finish-ul este unul semi-transparent, iar pigmentarea este medie. Am observat, totusi, ca 003 este mai intens decat 001. Ambele confera buzelor un efect stralucitor, de buze umede si cu volum.
Se simt foarte confortabil pe buze si deseori le folosesc si ca balsam, dar va recomand sa va exfoliati buzele inainte pentru a nu se vedea inestetic (mai ales in cazul culorilor mai deschise). 
Nu este un produs long lasting, dar daca nu mancati/beti, se mentine destul de bine pe buze. Are un parfum floral, dulceag si delicios. Pretul lui e de 37 de Lei si il gasiti in Bucuresti, in Promenada Mall si Mega Mall, dar si in restul tarii. Aflati mai multe pe www.pupamilano.ro.

Sugar Peach este o nuanta pastelata de piersica:

Shock Fuchsia este un roz ruby rece:
Celelalte nuante din colectie:

Nu uitati sa cititi si:
Love, K.

P.S.: Produsele mi-au fost trimise pentru testare.

Comments

  1. Ce frumoase sunt nuantele tale! Se vad foarte misto pe buze! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.