Review: Pupa Milano DOT SHOCK Eyeshadow {Pupa Milano Week}

Concursul de aseara s-a terminat cu o infrangere ru-si-noa-sa, dar o sa va povestesc mai multe despre asta saptamana viitoare ☺. Dupa, am fost la Bingo cu fetele pentru ca nimic nu ma relaxeaza mai mult decat sa pierd bani :)). NOT! Revenind la treburi mai serioase, inchei Pupa Milano Week cu un dublu review pentru DOT SHOCK Eyeshadow Palette si DOT SHOCK VAMP! Wet & Dry Eyeshadow
Dintre produsele Pupa Milano, fardurile sunt de departe preferatele mele. DOT SHOCK Eyeshadow Palette este o mini paleta cu un ambalaj adorabil, in nuantele colectiei: auriu, roz si portocaliu. Are 5 farduri de ochi, foarte pigmentate, cu finish satinat si metalic. Textura este una matasoasa, se aplica usor pe pleoapa si se amesteca usor. Nuantele sunt in tonuri de roz si complimenteaza foarte bine ochii albastri si caprui.
Chiar si pozitionarea lor in paleta e tare cute, ceea ce mi se pare ca o face foarte potrivita ca idee de cadou. Paleta vine si cu un aplicator cu doua capete, dar eu prefer sa folosesc pensule pentru un rezultat mai precis. Poate fi folosita atat pentru realizarea unor machiaje de zi, cat si a unuia de seara, putin mai intens. Look-ul final e unul luminos si primavaratic si folosesc des cea mai deschisa nuanta in coltul interior al ochiului pentru iluminare. Pretul ei este de 64 de lei. 
Nuante disponibile:

001 Sweet Romance / 002 Spring Sunset

Fardurile de ochi DOT SHOCK VAMP! Wet & Dry sunt farduri baked, care pot fi folosite uscate pentru o culoare luminoasa, sau umede pentru o culoare intensa. Mie imi place sa le folosesc pe pleoapa mobila sau in coltul intern al ochiului. Sunt putin prafoase, dar pigmentate si usor de aplicat. Pretul unuia este de 43 de Lei.

601 Sparkling Brown

603 Golden Apricot

601 Bronze Chestnut

* aplicate uscat
Nuante disponibile:

Le gasiti in Bucuresti, in Promenada Mall si Mega Mall, dar si in restul tarii. Aflati mai multe pe www.pupamilano.ro.
Love, K.
P.S.: Produsele mi-au fost trimise pentru testare.

Comments

  1. Mami says:

    Woww cat de bine arata

  2. E frumusica rau paleta! Si nuantele sunt frumoase! 🙂

  3. Do you want to know a secret? Eu eram setata pe fardurile mate si am urat dintotdeauna fardurile sidefate pana sa te “gasesc” pe tine :))) deci, practic, ar trebui sa iti multumesc :)) so…thanks, dear!
    http://trend-with-deea.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.