Review: L’Oreal Infallible Fixing Mist {L’Oreal Week}

Inchei L’Oreal Week cu Infallible Fixing Mist. Vreau sa stiu daca v-a placut acest demers si daca vreti sa-l vedeti realizat si cu alte firme. Ma gandeam sa pregatesc o saptamana Pupa Milano, cu noua colectie de Primavara, dar astept cu interes feedback-ul vostru ☺.

L’Oreal a scos Infallible Fixing Mist ca o alternativa la spray-urile de fixare high-end. Din categoria drugstore le-am mai folosit pe cele de la NYX, care faceau machiajul sa arate frumos, dar nu prelungeau atat de mult rezistenta acestuia, si pe cele de la Freedom Makeup (inca mai am unul nedesfacut) dar care au un miros atat de “chimic”, incat nu mai pot sa le folosesc.
Sticla e una alba, din plastic, usor transparenta, prin care se poate vedea cat produs mai aveti. De asemenea are si o biluta inauntru si trebuie sa agitati sticla de cateva ori pana cand o auziti inainte de a pulveriza produsul. Se aplica in miscari de X si T pe intreaga fata. 
Textura este una micro fina si se simte usor pe piele – nu o lasa nici foarte umeda, dar nici nu da efectul acela de piele care “te strange”. Face machiajul sa arate mai “inchegat” si da tenului un aspect natural si fresh, nicidecum matifiant. Foarte important este sa agitati sticla pana auziti biluta si sa pulverizati de la o distanta de 20-25 de cm, altfel veti fi acoperite de o pelicula alba, ca niste pete de faina. 
Eu am tenul uscat/normal, iar in cazul meu machiajul rezista oricum destul de bine pe parcursul zilei. Cu acest produs, insa, observ o imbunatatire semnificativa in sensul ca si la 8+ ore machiajul meu arata la fel ca atunci cand l-am aplicat. Un truc pentru tenul uleios este sa pulverizati Fixing Mist o data dupa ce aplicati fondul de ten si concealerul, cat si la sfarsitul machiajul pentru o rezistenta de lunga durata
Are un parfum puternic, dulce, care nu ma deranjeaza, ba chiar face intregul proces mai placut. Din fericire, nici nu irita pielea. De asemenea, Alexandru Abagiu ne-a recomandat sa-l folosim si pentru intensificarea fardurilor – pulverizati pe suprafata fardului si apoi folositi o pensula sintentica (sau chiar degetul) pentru aplicarea pe pleoape. 
Pretul lui e de 67 de lei si il gasiti in hypermarketuri, parfumeriile Douglas, Kendra, DM si online pe emag (momentan e 50 de lei, la reducere!). L-ati incercat, ce parere aveti despre el?
Nu uitati sa cititi si:
Love, K.
*P.S.: Am primit produsul in cadrul unui eveniment L’Oreal Romania. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.