Cum sa schimbi lumea prin frumusete

Frumusetea vine in toate marimile, formele si culorile. E un concept abstract, greu de definit. Lasand la o parte sabloanele inventate de medie, nu exista un standard universal – e subiectiva si relativa. 
Pentru mine si pentru cei care ma iubesc, sunt frumoasa. Sunt impacata cu mine, imi stiu calitatile si imi stiu si defectele, fara a le lasa sa-mi dicteze viata. Sunt frumoasa pentru ca iubesc, sunt frumoasa pentru ca ma bucur de viata, sunt frumoasa pentru ca impartasesc cu voi atatea produse, trucuri si sfaturi, sunt frumoasa pentru ca profit de fiecare oportunitate si pentru ca incerc sa las in spate frica de necunoscut. 

Voi de ce sunteti frumoase? De ce va aranjati zilnic? Eu o fac pentru ca imi ridica moralul, pentru ca imi da incredere si putere sa-mi realizez toate planurile. Pentru ca ma face sa ma simt in control si pentru ca, prin asta, prezint lumii cea mai buna varianta a mea. Cand ma uit in oglinda, inainte de a trece pragul mediului meu confortabil si “safe”, ma inarmez cu incredere, cu bucurie si cu curaj. Ies la “batalie”, iar armele sunt produsele mele de machiaj si ingrijre.
Cu asta in minte, AVON a lansat in aceasta primavara o colectie de produse dedicata frumusetii interioare, in care ingredientele principale sunt curajul, increderea, bucuria, armonia, pofta de viata si optimismul.  

A video posted by Koko, Bucharest (@special.koko) on Mar 9, 2016 at 4:14am PST

“Demersul AVON, care reprezinta cea de-a doua etapa a campaniei Schimba lumea prin frumusete, si-a propus sa aduca in prim plan femeile obisnuite, pentru care ritualul de beauty trece dincolo de latura functionala si are menirea de a aduce la suprafata atitudinea potrivita pentru a depasi orice provocare.” Editia limitata de ambalaje este disponibila pana pe 23 martie pe avon.ro.
Voi de ce va aranjati? 
Love, K.

Comments

  1. Miu Miu says:

    Ce draguta e campania si cutiile. Eu ma aranjez in primul rand ca sa ma simt eu bine, evident.

    Te pup

    http://www.miu-miu.ro

  2. Eu ma machiez pentru ca imi ofera mai multa incredere in mine! Pentru ca imi place si pentru ca…sincer…si pentru ca m-am obisnuit sa am un ritual zilnic cu privire la acest subiect! Desi nu folosesc multe produse, imi plac machiajele minimaliste, cu cat mai putine produse…in special cand ma grabesc sa plec la munca! 😀
    Pupici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.