Sambata ne vedem la Flanco Baneasa!

Fete frumoase, stiti ce cred eu? Ca ati avut o saptamana obositoare. Si mai cred ca weekend-ul, sau macar o parte din el, ar trebui sa contina si momente numai pentru voi, in care sa va relaxati si sa va ingaduiti sa fiti putin egoiste pentru cateva ore. Fie ca e vorba de o vizita la SPA, o programare la mani-pedi, o sesiune de shopping sau, de ce nu, o intalnire cu mine, meritati o clipa de rasfat si de distractie.

De aceea, Sambata asta va invit sa participam impreuna la lansarea noului produs Twist Secret de la BaByliss! Este un aparat de impletire a parului, care sunt sigura ca va fi pe placul vostru. Poate sa realizeze cosite, codite si impletituri prin cele doua optiuni de rasucire! Puteti sa vedeti aici cum functioneaza si sa veniti Sambata pentru a-l incerca si a beneficia de sesiuni gratuite de hairstyling. Nu numai asta, dar vor exista si invitati speciali (o anumita “Ciresica” ☺), surprize dulci, sedinte foto cu poze printate pe loc, iar la final se va organiza o tombola pentru trei aparate Twist Secret!

Evenimentul va avea loc la magazinul Flanco Baneasa, intre orele 16:00 si 19:00 si va promit ca o sa fie distractiv! Este cel mai mare magazin al celor de la Flanco, un adevarat concept store, dispus pe doua etaje. Va astept sa ne impletim parul, sa radem si sa facem multe poze!
 Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.