Review: Benefit Roller Lash Mascara

Acum cateva saptamani, primeam un pachet misterios de la Sephora. In colet era o mascara fara nicio informatie inscrisa pe ambalaj. Mi s-a spus doar ca e un blind test si ca trebuie sa folosesc rimelul pentru ca mai apoi sa ii ofer note pe baza a diferite criterii. Am aflat mai tarziu ca era vorba de Benefit Roller Lash Mascara. Bold move, if you ask me. Cei de la Benefit au fost atat de increzatori in produsul lor, incat au avut curajul de a-l trimite spre testare fara a-i atribui numele brandului. 
Vizualul campaniei si ambalajul produsului sunt foarte dragute, feminine si inventive, lucruri cu care m-am obisnuit atunci cand e vorba de Benefit. 

Ce-mi place mie la el? E un rimel care separa genele, le onduleaza si le alungeste. Deschide ochii si ii ridica, iar efectul este unul foarte natural, potrivit pentru zi. Este rezistent la apa (testat la concertul Deliei unde am plans putin), dar asta nu il face greu de indepartat, dimpotriva. 

Pentru a-l aplica asezati pensula cu perii mari in sus, aplicati de la radacina catre varful genelor si rotiti pensula cand sunteti aproape de final. 

Before & after

Ce credeti despre el? L-ati incerca?

 Daca da, cei de la Benefit Romania organizeaza un concurs tare dragut pe pagina lor de facebook. Puteti sa va inscrieti aici (click) si sa castigati Roller Lash Mascara.

Love, K.

Comments

  1. Ella says:

    Ce bine arată pe genele tale. Îmi place și ambalajul, e foarte girly!

  2. iguanitza says:

    uuuu ce dragut. L-am incercat in Sephora, mi se pare un pic cam lichid si se usuca greu pe gene. Dupa ce il aplici trebuie sa tii ochii deschisi, altfel te trezesti cu tus pe pleoape :))
    Am incercat si They’re Real si parca mi-a placut mai mult.

    • SpecialKoko says:

      Hmm, nu mi s-a intamplat sa se transfere, desi l-am tot folosit si nici nu stau sa se usuce :)). Da, si mie imi place mai mult, dar They’re Real e menit pentru un look mai dramatic.

      Pup <3

  3. ViataAreGust says:

    Arata foarte bine pe gene, ma tenteaza.

  4. Mihaela Bolea says:

    Chiar arată foarte bine pe genuțele tale ♥
    Toate ca toate, dar forma sprâncenelor e tare frumoasă ♥
    Pupici, special girl!

  5. Andra Katerina says:

    arata bine efectul acestuia, dar ambalajul m-a dat pe spate, il ador <3 e atat de dragut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.