Impreuna cu Vichy, te invit (din nou) la o sesiune gratuita de machiaj!

Dragile mele, sunt foarte entuziasmata sa va anunt ca datorita reactiilor voastre pozitive la ultima animatie, cei de la VICHY mi-au propus sa reluam experienta.  Si cum m-am distrat de minune si a fost o placere sa-mi cunosc o parte din cititoare, am acceptat. Mai ales ca acum, cu experienta de data trecuta in spate, sigur o sa fie si mai bine! ☺
Asadar, weekendul acesta –  20, 21 si 22 Martie – va astept in farmacia Sensiblu din Piata Unirii pentru sesiuni gratuite de machiaj cu fondurile de ten Vichy.  Scopul  meu principal va fi sa scot in evidenta frumusetea voastra naturala si sa va dau sfaturi despre cum sa recreati look-ul acasa cu produsele potrivite. Voi fi acolo Vineri de la 16:00 la 20:00 si Sambata si Duminica de la 14:00 la 18:00, asa ca daca vreti sa ne intalnim, va rog sa va faceti programare pe mail: specialkoko.blog@gmail.com.
Daca sunteti reticente, puteti sa cititi despre cum a fost la animatia Vichy de data trecuta si sa vedeti poze cu cateva din look-urile realizate de mine. 
De-abia astept sa ne cunoastem!
Love, K.

Comments

  1. Ioana Nae says:

    Oh, de data asta chiar nu mai ratez, chiar daca merg si la un Targ, fix in aceste zile. Abia astept! Ma bucur ca mai avem o ocazie sa te cunoastem, noi, cititoarele.

    • SpecialKoko says:

      Ioana, imi pare rau ca n-ai mai gasit loc, dar sa stii ca multe fete au trecut sa ma salute. Te astept data viitoare :* <3

      • Ioana Nae says:

        Aceasta a fost şi intenţia mea, Maria. Doar că planurile mele nu s-au mai potrivit deloc cu realitatea :). Sâmbătă am fost prea obosită după târg şi aveam şi multe paporniţe după mine la plecare, aş fi arătat tare ciudat să intru încărcată aşa la şedinţele de machiaj, iar duminică băieţelul meu şi-a decalat programul de somn cu 2 ore, aşa că atunci când tu ai început, eu abia ieşeam cu el şi soţul meu în parc.
        Data viitoare sper să fie altfel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.