Uleiul extraordinar din vitrina L’Oreal

Sunt sigura ca ati vazut “Fumoasa si bestia“. De fapt, daca sunteti ca mine, l-ati vazut de zeci de ori! Il aveam pe caseta cand eram mica si invatasem toate replicile si cantecele pe de rost. Am adorat filmul ala, asa ca atunci cand am zarit decorul de la evenimentul L’Oreal de saptamana trecuta m-a dus direct cu gandul la film si la trandafirul fermecat din vitrina. Mi s-a parut o metafora frumoasa. Nu stiu daca cineva s-a gandit la asta sau pur si simplu a fost o coincidenta fericita, dar pe mine m-a cucerit.

Evenimentul de care va ziceam a marcat cele doua mari lansari L’Oreal ale lunii Ianuarie: gama Elseve Ulei Extraordinar si gama Nutri-Gold Ulei Extraordinar. Pe prima am apucat deja s-o incerc si trebuie sa zic ca imi place si ca cel mai probabil va fi pe lista favoritelor lunii Februarie. Lasa parul moale, catifelat, usor de descurcat si stralucitor. Uleiul Nutri-Gold a fost, insa, vedeta evenimentului. E un produs multi-purpose: poate fi folosit permanent in rutina de ingrijire a tenului, ca remediu pentru zonele foarte uscate, ca tratament facial de revitalizare a tenului sau ca baza pentru machiaj. Revin cu un review dupa ce apuc sa-l testez corespunzator.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare legate de produse, scrieti-mi in casuta de comentarii si va raspund in cel mai scurt timp posibil. Aveam si poza de la event, dar nu m-a lasat Denisa s-o pun pentru ca nu-i placea cum a iesit. Hihi, ce nu faci pentru prieteni :))). 

Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.