Cum a fost la animatia Vichy

Recunosc ca am fost reticenta cand am primit propunerea celor de la Vichy. M-am gandit ca n-o sa se inscrie nimeni, ca n-o sa stiu ce sa vorbesc cu voi, ca o sa ma emotionez si n-o sa fiu in stare de nimic. Dar, asa cum mi-am propus acum aproape doi ani, nu am lasat frica sa-mi guverneze viata si am acceptat. Si ca de obicei, a fost decizia corecta. Am petrecut niste zile minunate in compania unor fete tare dragute si dulci, pe care a fost o placere sa le machiez. Sper ca le-a placut si lor rezultatul cel putin la fel de mult cat mi-a placut si mie. 

Din pacate, am avut un fotograf profesionist doar in cazul primului machiaj, dar am mai primit poze de la cateva din fete:

 Day 1 & Day 2
Day 3
Iar la sfarsit, atat fetele pe care le-am machiat cat si cele care au venit doar sa ma viziteze, au plecat  cu un goodie bag :D.

Le multumesc din nou pentru incredere si pentru caldura cu care m-au tratat si sper sa am ocazia sa cunosc cat mai multe dintre cititoarele mele de-a lungul timpului.

Love, K.

Comments

 1. ViataAreGust says:

  Daca eram din Buc, eram prima pe lista :))) :* You rock!

 2. cherry queen says:

  sunt sigura ca a fost o experienta superba. mi-ar fi placut sa iau parte la un astfel de program. 🙂
  pupici!

 3. vtina says:

  A fost o adevarata placere sa fiu machiata de tine si sa descopar ca esti si mai simpatica decat imi maginam eu. Transmiti caldura si prietenie, nu m-am simtit nici o secunda awkward. Este placut pentru cititoare sa descopere ca persoana pe care o urmaresc de atata timp nu incearca sa para alfel in postarile sale si isi pastreaza charisma si caldura atunci cand este intalnita face2face. Iti doresc mult succes in viitor, sa depasesti granita tarii si sa am ocazia sa citesc despre tine in reviste internationale ca sa pot zice..uite domne, eu am fost machiata de fata asta:D. Pupicei

 4. Raluca says:

  Mie clar mi-a placut machiajul la nebunia, sa nu mai spun de faptul ca am fost fermecata de persoana ta, cum se zice, “in carne si oase” .

  Mi-a facut o deosebita placere sa te intalnesc si sa petrec alaturi de tine momente extrem de frumoase, care m-au facut sa ma simt extraordinar de bine!

 5. Gabrielle Clapon says:

  Sper sa ne mai intalnim si cu alte ocazii ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.