Am fost multi ani purtatoare de lentile de contact, asa ca m-am gandit sa fac un video pentru voi in care sa va prezint cateva reguli generale in ceea ce priveste aplicarea si intretinerea lor. Atata timp cat respectati aceste reguli, alegeti produse de calitate si consultati un medic specialist inainte de a le folosi, nu veti avea nicio problema in a le purta. Gasiti aici un articol in care intru mai in detaliu >> Informatii lentile de contact << si aici un articol despre PRK >> Experienta mea cu PRK – Interventie de corectare a miopiei <<.

Daca e vreo intrebare la care nu am reusit sa raspund in clip sau in postari, va rog sa o lasati in casuta de comentarii si revin cat mai curand cu un raspuns.
Am folosit lentilele de contact Adore Tri Tone Blue pe care le gasiti pe Lensa.ro. Nu uitati ca aveti o reducere de 20% pe site daca folositi codul “LENSA20”.
Love, K.

Comments

  1. Delia says:

    eu nu reusesc sa le port, desi am fost la un medic care mi-a recomandat un anumit model. Am tot spus ca o sa incerc si alte branduri, poate nu mi s-a potrivit acela, dar am cam ramas cu sechele de ultima data :)) Oricat de multe lacrimi artificiale foloseam, aveam impresia de nisip in ochi…

  2. Miu Miu says:

    Cat esti de frumoasa in poza aia, asa de bine iti sta si nemachiata…eu n am mai purtat de ceva vreme, le puneam usor, dar de scos…mai greu putin 😀

    Te pup

    http://www.miu-miu.ro

  3. georgi says:

    Vine la fix postul acesta. De ceva vreme vreau sa imi iau si eu niste lentile de contact cu dioptrii intrucat nu ma pot obisnui deloc cu ochelarii (desi am -1 momentan si ma descurc si fara). Vroiam sa te intreb cate ore pe zi pot fi purtate aceste lentile. Intreb, pt. ca am perioade in care lucrez si cate 12 ore si nu prea as avea cum sa le schimb cu niste ochelari sau sa le dau jos la serviciu. Merci!

  4. iuliascorner says:

    la tine gasesc informatii despre majoritatea lucrurilor care imi plac :).Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.