Ganduri de sfarsit de an

Inainte de a trece la subiectul postarii de astazi, trebuie sa va zic motivul pentru care seria de sarbatori de anul asta a fost atat de saracacioasa. Intr-o maniera total atipica mie, am luat o decizie de moment si m-am dus sa-mi tatuez sprancenele. Mi s-a spus ca recuperarea dureaza intre 3 si 10 zile, dar la mine a durat doua saptamani, lucru care m-a impiedicat de la a ma machia corespunator si a posta look-uri pe blog. Cumva, pozele cu sprancene lucioase nu mi se pareau foarte atragatoare :)). O sa va povestesc mai multe despre experienta si rezultate la sfarsitul lunii viitoare, dupa ce merg si la retus.
Referitor la data din calendar, trebuie sa va zic ca 2014 a fost cel mai bun an din viata mea si desi sunt optimista, o mica parte din mine se sperie la gandul ca va fi nevoie de mult pentru a-l intrece sau macar a-l egala. Am vizitat Suedia, Franta, Bulgaria si Grecia, fie ca blogger, fie ca make-up artist, am participat la numeroase evenimente si experiente minunate, mi-am invins frica de camera, am fost inconjurata de prieteni minunati si am descoperit iubirea adevarata. Tot in 2014 am scris si cea mai citita postare de pe blog din toti acesti 5 ani – 10 Lucruri pe care le-am invatat pana la 25 de ani – iar reactiile voastre m-au facut sa-mi doresc sa va scriu mai des din inima.  

N-o sa incep acum sa va povestesc de planurile pentru 2015, as prefera ca actiunile sa vorbeasca in locul meu. Si daca am invatat ceva in ultimii ani e ca degeaba iti faci tone de schite si promisiuni in ceea ce priveste viitorul. Lucrurile se schimba mereu, circumstantele se schimba, noi ne schimbam. Si in plus, refuz sa privesc cu anxietate spre viitor, gandindu-ma la “ce trebuie” facut. Vreau sa traiesc prezentul, sa ma bucur de momentele de acum, de oamenii de acum, de viata mea exact asa cum e ea; sa am parte de experiente simple, dar semnificative si sa fac ceea ce iubesc si simt eu ca e corect, indiferent ce ar insemna asta.

Si va doresc si voua acelasi lucru. Sper sa ajungeti la o stare de acceptare cu voi insiva si sa descoperiti  ca aveti multe lucruri pentru care sa fiti recunoscatori. Sper sa fiti inconjurati de iubire si intelegere, sper sa aveti parte de experiente memorabile si sper sa treceti cu bine peste momentele nefericite. 

Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.