Pregatiri de Craciun

Ce face ca sarbatorile sa fie SARBATORI pentru voi? La mine totul incepe cu pregatirea cadourilor pentru cei dragi. Pe masura ce bifez din punctele de pe lista, entuziasmul meu incepe sa creasca din ce in ce mai mult. Urmeaza decoratiunile, vinul fiert cu portocale si scortisoara, concertele de Craciun, poate si o miiiiiica bataie cu zapada (atunci cand exista aceasta posibilitate). Punctul culminant, insa, cred ca il reprezinta impodobirea bradului si asta am si facut Vineri seara. Am dat drumul la colindul meu preferat, m-am asezat langa brad cu ajutorii mei de nadejde (cei doi catei care, dupa ce s-au convins ca nu-i nimic de mancare, au plecat ☺) si l-am decorat in nuante de alb si argintiu.
“Micutul meu”, asa il alint, e inca in ghiveci si o sa mai ramana asa cateva luni pana reusesc sa-l plantez in curtea de la tara, unde sper sa-l impodobesc intr-o buna zi alaturi de copiii mei. Am preferat unul mic pentru ca n-am suficient spatiu in camera, dar gasiti pe Floria.ro si mai maricei. Mie mi se pare superb, cu o coroana deasa, de un verde inchiiis, dar poate sunt subiectiva ☺.
Luni astept si un aranjament minunat din Colectia de Craciun. L-am comandat cat mai tarziu pentru a fi proaspat de Sarbatori. Se numeste “Bucurie de copil”, cam ce simt eu acum :D. 
Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.