Castiga un curs de Tehnician Nutritionist!

Nu de mult va povesteam despre cum deseori suntem fortati sa cautam alternative si sa ne indreptam atentia spre joburi diferite fata de domeniul nostru de pregatire. Tot atunci v-am indemnat sa profitati de fiecare oportunitate care va apare in cale si in acest sens, v-am propus sa participati la un concurs pentru un curs de instructor de fitness. Pentru ca am vazut ca au fost reactii pozitive, pentru ca vreau un continuare sa promovez un stil de viata sanatos si cred in transformarea pasiunilor in cariere, astazi lansez un nou concurs impreuna cu ABC Fitness, una din cele mai mari scoli de formare profesionala Fitness-Wellness. Este vorba de un curs acreditat national si international de tehnician nutritionist in valoare de 2500 de lei, realizat cu specialisti din diverse domenii precum nutritie, medicina, psihologie, gastronomie, fitness sau comunicare.

Cursul va incepe pe 29 Noiembrie (ultimul din anul acesta). Se tine in weekend, doua weekend-uri pe luna si dureaza 6 luni, fiind un curs atat teoretic, cat si practic. Mai multe detalii gasiti aici: http://abcfitness.ro/cursuri-acreditate/curs-tehnician-nutritionist. Va zic sincer ca asta e un curs pe care mi-ar placea si mie sa-l urmez deoarece am mari lacune in ceea ce priveste o nutritie echilibrata.
Castigatorul va fi anuntat pe 25 Noiembrie. Cursul se tine la Bucuresti, dar concursul e deschis national. Fiind vorba de doar doua weekend-uri pe luna cred ca se poate gasi o solutie in caz ca sunteti din provincie.  Daca v-am trezit interesul si chiar e ceva ce vreti sa incercati, lasati-mi un comentariu cu adresa voastra de mail sa pot sa dau de voi dupa. Cam asta e tot :D. Eu zic ca e o oportunitate pe care nu trebuie sa o ratati.

Later Edit: Au fost 41 de inscrieri valide, iar castigatoarea este Doina Titei. Felicitari, o sa fii contactata in cursul zilei de astazi!
Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.