New haircolor with 1 Concept & J Beverly Hills

Imi doream de mult o schimbare in ceea ce priveste parul meu. Si totusi de fiecare data cand eram intrebata ce anume as vrea diferit, nu stiam ce sa raspund. Voiam sa raman blonda, iar de scurtarea lui nici nu putea fi vorba. Raspunsul meu era eventual “Vreau ceva diferit, dar nu foarte diferit.“, iar privirea hairstylist-ilor era intotdeauna de “Biata fata!“. Pana la Cristi. Adina imi tot laudase noua vopsea pe care acesta o folosea in salonul lui, J Beverly Hills, si admirandu-i culoarea de cateva ori, m-am gandit sa incerc si eu. Asa am ajuns la 1 Concept intr-o Joi dimineata. Am facut cunostinta cu Cristi despre care am aflat mai tarziu ca a fost desemnat “European Colorist of the Year”, am admirat salonul absolut superb, decorat tot de el, si m-am asezat pe scaunul minune. Asteptam intrebarea, dar Cristi mi-a zis doar atat : “Zi-mi ce-ti place acum si ce nu-ti place.“. Simplu. De data asta am stiut ce sa raspund: “Imi place ca e blond, nu-mi place ca e galben, l-as fi vrut mai cenusiu.“. Asteptand rezultatul, admiram culoarea Adinei. Un blond deschis, argintiu superb. Cand a venit randul meu si am vazut culoarea la lumina naturala, a fost dragoste la prima vedere. Un blond cenusiu, perfect pentru sezonul de toamna. Chicoteam ca o adolescenta si n-am contenit sa-i multumesc Adinei zile intregi dupa pentru ca mi-a recomandat 1 Concept.

Era mai inchis la inceput, dar pe masura ce trece timpul, devine din ce in ce mai frumos. Pentru prima oara imi doresc sa-mi creasca radacinile cat mai repede ca sa vad ce-mi face Cristi data viitoare :D.

La 1 Concept beneficiati de consultatii si diagnosticari profesionale, astfel incat deciziile privitoare la schimbarea de look sa fie intelese pe deplin. Cat despre solutiile pentru colorarea parului J Beverly Hills, acestea prezinta o concentratie sub 1% de amoniac, pigmenti intermediari sau mici pentru obtinerea unor nuante cu o intensitate fara precedent (aportul nanotehnologiei moderne) si sunt infuzate cu ingrediente botanice  (ulei de argan, pudra pe perle negre, aloe vera, acai berry) menite sa ingrijeasca, sa hraneasca si sa protejeze parul in timpul procesului de colorare.

Ce ziceti? V-am facut curioase?

Love, K.

Comments

 1. Iti sta foarte bine cu acesta nuanta♥

 2. Miu Miu says:

  Pai chiar iti sta super tare asa 😀 Si mi se pare ca ti-a crescut o gramadaaaa

 3. Rox says:

  Mie mi se pare ca arata a castaniu deschis nu blond cenusiu ,hmm poate nu ma pricep la nuante, dar iti vine minunat , arati mai fresh mai tanara. Ai putea sa-mi recomanzi si mie pe cineva care sa tunda bine ? Am un par foarte rar cu fire albe de lungime medie si vreau sa-l scurtez drastic dar mi-e frica de faptul ca nu voi gasi pe cineva priceput care sa stie ce-mi vine bine in functie de forma fetei samd. La salonul asta fac si tunsori?

 4. E chiar drguta nuanta! Si te prinde bine! :*

 5. loremon11 says:

  Ce frumoasa este culoarea!!! <3 Si ce bine iti evidentiaza ochii tai frumosi! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.