How about a little adventure?

Acum ceva timp am citit o carte de Isabel Allende a carei actiune era plasata in perioada goanei dupa aur si m-a facut sa ma gandesc cum ar fi fost viata mea daca m-as fi nascut atunci. Ma intreb daca, asa incapatata cum sunt si dornica de afirmare, m-as fi dus in cautare de aur in anii 1860; daca as fi fost una din femeile care ar fi hotarat ca e momentul sa demonstreze lumii ca e egala cu barbatii. Probabil ca da! Subiectul mi-a starnit curiozitatea, asa ca am cautat informatii despre existenta acestor femei curajoase in istorie, femei care au hotarat sa mearga in aceeasi aventura ca tatii, fratii sau sotii lor si sa le demonstreze ca spiritul lor este unul puternic si de neinvins. Belinda Mulrooney a fost una din ele; a traversat tara in cautare de aur si a facut o avere construind hoteluri si restaurante.

 

In 2014, Belinda sunteti voi, clientii COSMOTE, iar pepita de aur – noul HTC One (M8) Precious Gold, in valoare de 2.700 euro! Si nici nu trebuie sa va luati sita sau sa scormoniti prin parauri reci, tot ce trebuie sa faceti e sa participati la concursul Goana dupa Aur organizat de COSMOTE si HTC. Premiile sunt numeroase si chiar daca nu nimeriti aurul, puteti sa plecati acasa cu alte “minereuri” importante.

* Daca raspundeti la formularul din pagina va calificati pentru premii de consolare (sepci si tricouri);

* Daca raspundeti la formular si completati un cod de achizitie din cosmote.ro (orice achizitie din site), va calificati pentru cele 5 telefoane HTC One (M8) Gunmetal Grey! Mai multe informatii despre acest telefon gasiti aici. Eu nu ma pricep foarte bine la detalii tehnice, dar mi-a sarit in ochi camera secundara de 5 MP, ceea ce inseamna ca e perfecta pentru selfie-uri :)); 

* Daca raspundeti la formular si completati un cod de achizitie din cosmote.ro pentru un produs HTC (accesorii, telefoane etc.), va calificati pentru premiul cel mare, un HTC One (M8) Precious Gold!
Foarte important, daca nu aveti un cod de completat in momentul inscrierii, puteti reveni ulterior  (pana la finalul campaniei, adica 12 August) pentru a va completa codul de achizitie. Acum, nu vreau sa fiu acuzata de discriminare, dar tare-mi doresc ca premiul cel mare (si nu numai) sa mearga la o fata, de preferat o cititoare de a mea, asa ca puneti-va in picioarele ghetele imaginare, imbratisati spiritul de aventura, si porniti in cautarea AURULUI!
Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.