My singing debut

Sunt singura care nu canta in grupul meu de prieteni. Toti sunt material de X Factor si Vocea Romaniei, iar eu…eu merg la karaoke numai pentru Mojito-uri ☺. Acum doua saptamani, insa, s-a intamplat ceva ce a devenit motiv de gluma in gasca: poate ca nu cant la fel de bine ca ei, dar sunt singura care a inregistrat cu Andra :)). 
Pentru ca da, la aniversarea a 10 ani Garnier, am avut parte de o surpriza colosala! Va las mai jos clipuletul ca sa vedeti cum s-a desfasurat totul 😀 

…alta experienta inedita pe care o voi adauga pe “my blogging board”. E o tablita cu toate momentele speciale facute posibile datorita blogului: mi-am creat propriu ruj la Stockholm, am invatat cum sa fac un parfum, am defilat pe podium intr-o tinuta Murmur, am dus-o pe mama la Paris de ziua ei, am facut primul meu aranjament floral, am “gatit” asistata de cei de la Masterchef…si acum adaug si studio recording cu cea mai buna voce romaneasca :D. 
 
Nu uitati, credeti mereu in voi si nu renuntati la visele voastre! E usor sa fii optimist cand lucrurile merg bine, dar adevaratul test e atunci cand nimic nu pare sa iasa cum ti-ai propus si luminita de la capatul tunelului intarzie sa apara. Atunci e important sa tii capul sus si sa ai incredere ca lucrurile se vor rezolva. Pentru ca “inevitabil va fi bine”! 😀

Love, K.
P.S.: Vreau sa-i multumesc Mihaelei Munteanu pentru aceasta experienta minunata. E extraordinar sa cunosti oameni atat de frumosi si pasionati de ceea ce fac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.