Eucerin Sun – Review & Contest

* Romanian only
 
Prima plecare la mare pe anul asta e programata in weekendul 11-13 Iulie. Mai e mult pana atunci, stiu, dar nu va dati seama cum o astept. Nu mi-am luat inca un costum, nici nu stiu daca s-o fac pentru ca am deja atatea, dar ceva am bifat de pe lista: protectia solara. V-am mai povestit despre importanta utilizarii zilnice a SPF-ului, eu nu ies din casa fara sa il aplic. Asa ma protejez de imbatranirea prematura si alte afectiuni, precum cancerul sau arsurile de piele. De curand am inceput sa folosesc pentru corp gama Eucerin Sun formata din gel crema impotriva alergiilor solare cu protectie medie SPF 25, spray cu protectie solara ridicata SPF 50 si gel crema dupa plaja pentru protectia impotriva alergiilor solare. 
Alergia solara, pentru cei care n-au avut niciodata, este comparabila cu o reactie alergica. Se manifesta prin inrosire si senzatie de mancarime, apare la cateva ore de la expunerea la soare si poate afecta doar anumite zone de piele expusa la soare. Eu am facut o astfel de alergie acum 3-4 ani si initial m-am speriat foarte rau pentru ca nu stiam ce anume e, iar pielea arata ingrozitor. De atunci am rarit foarte mult expunerea la soare si folosesc protectie solara ridicata. Ma bucur ca acum au aparut produse special formulate in acest sens.

Allergy Protection Sun Creme – Gel 25 UVA/UVB
SPF 25 reprezinta o protectie medie si e potrivita pentru cele care au un pigment mai inchis. Ce-mi place la aceasta crema e ca intra foarte repede in piele si nu se strange dupa. Lasa pielea foarte catifelata si e rezistenta la apa. 
Sun Spray 50 UVA/UBV
Acesta e un spray transparent cu protectie solara ridicata. Nu are emulgatori si este recomandat si pentru pielea cu tendinte acneice. Mie imi place pentru ca e foarte usor de folosit,  il aplic rapid de fiecare data cand ies din casa pe maini si pe piept. Nu e deloc lipicios, nu lasa urme si penetreaza rapid pielea, plus ca da un luciu foarte discret.  Nu numai asta, dar e rezistent la apa, deci va fi foarte bun in mini-vacanta mea.

Sun Allergy Protection After Sun Creme – Gel

Este un produs de ingrijire dupa plaja pentru pielea sensibila si predispusa la alergii. Ea nu anuleaza efectele unei arsuri, dar amelioreaza disconfortul in caz de asta si puteti sa o folositi si ca pe o crema hidratanta dupa o zi la plaja. Nu are parfum, are o textura foarte usoara si intra repede in piele, lasand-o fina si catifelata. Ce-mi place cel mai mult e efectul racoritor de dupa aplicare. Chiar daca, asa cum va ziceam mai sus, nu stau foarte mult la soare, oricum imi simt pielea incinsa si inasprita de nisip si vant. 
Pentru ca v-am promis o vara plina de cadouri, pornesc un nou concurs. De data asta, este adresat numai bloggeritelor. Ce trebuie sa faceti? Scrieti o postare despre noua gama Eucerin Sun, iar cele mai frumoase 3 articole vor fi premiate cu 4 seturi ca cel de mai sus: unul pentru ele si 3 pentru a le oferi intr-un concurs cititoarelor lor :D. Lasati-mi link-urile postarilor voastre pana pe 23 iunie

Later Edit [26.06.2014] Castigatoarele sunt: Maya Secret, Dope Beauty Blog si Kaiyo Aino. Felicitari!

Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.