Garnier Olia Launch

* Romanian only
“Surpriza anului” merge la Garnier si Mihaela Munteanu de la L’Oreal! Lansarea vopselei de par Olia va ramane mereu in amintirea mea ca una din cele mai inedite experiente. Pacat ca nu s-a pliat deloc pe talentele mele, dar o sa aflati imediat la ce ma refer ^_^.
(Bershka boots, Murmur skirt, Reserved Top)

Dupa prezentarea produsului, cei trei chefi de la Masterchef au avut o intrare spectaculoasa si ne-au invitat sa luam loc la masa care ne fusese repartizata. Acolo ne astepta o cutie mare care, aveam sa aflam mai tarziu, continea ingredientele uneia din retetele prezentate de cei trei.
Pe scurt, am avut de gatit. N-am poze cu mine in timpul procesului sau cu dish-ul final pentru ca, sa fim serioase, n-am facut nimic! Am avut un moment autentic ‘Ana Morodan’ in care mi-am luat paharul de vin, m-am asezat si am oferit suport moral colegilor mei :)).
 
La final am primit nuanta Golden Ashy Blond de la Olia, pe care ma gandesc serios s-o incerc dupa ce am vazut prezentarea produsului (I’m a sucker for marketing!). Olia e o vopsea permanenta fara amoniac, pe baza de uleiuri, care protejeaza parul si fixeaza culoarea adanc in firul de par. Promite acoperirea 100% a firelor albe si imbunatatirea vizibila a calitatii parului, iar printre caracteristicile ei se numara mirosul floral delicat si textura cremoasa, care nu curge. 

 

Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.