M.Marquise for Kids

Unele din cele mai adorabile imagini sunt copiii in tinute stylish si hainutele in miniatura. A-DO-RA-BI-LE! Si am avut parte de ambele la lansarea „M.Marquise for Kids”. Feminitate, pretiozitate, dragalasenie si mult, mult roz. Dupa vizionarea colectiei, sunt mai sigura ca niciodata ca daca o sa am o fetita, o sa purtam matching outfits ^_^.  

M.Marquise impreuna cu Anca Serea au lansat saptamana aceasta prima lor linie vestimentara dedicata micutelor printese, M.Marquise for Kids, avandu-le drept imagine pe Sarah si Ingrid, fetitele Ancai Serea, respectiv Simona Patruleasa.

Tinutele din colectia pentru copii reprezinta adevarate miniaturi ale creatiilor designerului, intr-o versiune mai jucausa si mai lejera. Avand ca inspiratie principala colectia pentru adulti din sezonul toamna-iarna 2013-2014, designerul a reinterpretat dantela, catifeaua, stofa, tulle-ul si accentele pretioase din paiete si pene in nuante pastel de ivoire, roz-pudra si corai, dar si rosu si verde, culori specifice sarbatorilor de iarna. 

“Am gandit aceasta colectie cu gandul la Sarah, fetita mea cea mare, care este de altfel si unul dintre modelele acestei linii dar si la Stephanie, fetita mea pe care o asteptam cu mult entuziasm in preajma Craciunului. Poate in viitor vom extinde aceasta linie si la articole pentru baietei, care sa ii incante si pe David si Noah, ceilalti doi copii ai mei”. Anca Serea

Articolele din aceasta colectie se adreseaza fetitelor cu varste cuprinse intre 3 luni si 7 ani si vor fi comercializate in showroom-ul si in shop-ul online M.Marquise, dar si intr-o serie de magazine pentru copii ce vor fi anuntate ulterior. 

Love, K.

*comunicat de presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.