Tutorial: Dramatic Eyes with L’Oreal Silkissime

A venit si momentul ultimului articol pentru Scoala de Beauty Blogging :D. De data aceasta, am primit o provocare: sa recream unul din aceste 6 look-uri folosind L’Oreal Silkissime. Si cum postasem deja un look “Cat eyes” cu acest produs, m-am gandit ca de data asta ar trebui sa fac un tutorial.

N-am voie sa ma machiez inca, asa am avut-o ca model pe Alexandra, careia ii multumesc mult pentru ajutor. Prima parte a tutorialului prezinta look-ul “felina”, transformat apoi in look-ul “dramatic”. Sper sa va placa si sa va ajute!

Tutorial: 
*Watch it on Youtube, in HD*
Silkissime are o textura foarte cremoasa, alunecand usor pe pleoapa. Are in componenta sa uleiuri care mentin aceasta textura matasoasa, de aceea e foarte important ca el sa aiba mereu capacul pus. De asemenea, recomand sa folositi primer pe toata suprafata pleoapei inainte de a-l utiliza si sa asteptati putin sa se usuce dupa ce l-ati aplicat, pentru ca altfel riscati sa se transfere in pliu. 

 

Trebuie sa-l ascutiti destul de frecvent pentru ca se toceste/topeste varful si devine dificil de trasat codita. Din aceasta cauza, se termina destul de repede. Se ascute foarte usor cu o cu ascutitoare pentru creioane cosmetice, nu cu cea de birou, pentru a evita ruperea varfului.

Rezista intreaga zi pe pleoapa. Eu l-am folosit la Zumba, pentru a-l testa, si nu s-a miscat deloc! Este singurul tus care se poate folosi pe conjunctiva pleoapei de jos, iar pretul lui este de 55,90 lei.

 L-ati incercat? Ce parere aveti despre el?

Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.