Concurs Universul DallesGO ♥

* Romanian only

Asa cum v-am promis, am pregatit astazi un concurs tare interesant pentru voi :D. Ce puteti sa castigati, you ask? Un curs de Make-up in valoare de 1.800 ron organizat de Universul DallesGO si sustinut de fashion make-up artist Diana Ionescu. Cursul este after work, pentru incepatori si dureaza trei luni ☺.

Modulul de Incepatori se adreseaza femeilor pasionate de make-up, care vor sa afle mai multe despre diversele tipuri de machiaj si cum se pot masca imperfectiunile unui chip. Vei invata sa aplici corect produsele cosmetice, care sunt nevoile fiecarui tip de ten si pasii spre un machiaj impecabil. Te vei pune la curent cu ultimele tendinte de frumusete si vei invata trucuri de make-up!

Sunt o mare admiratoare a Dianei si o consider unul dintre cei mai creativi fashion make-up artisti la momentul actual, cu o experienta extensiva in domeniile fashion, beauty si avangarda. Un curs cu ea nu poate fi altceva decat inedit, iar daca vreti sa descoperiti atmosfera de la cursuri, va recomand sa intrati pe pagina de Facebook DallesGO.
Chiar daca nu castigati, sa stiti ca voi fi bloggerul oficial al cursurilor de make-up si o sa impartasesc cu voi  experienta mea pe parcursul acestor luni :D.

 
P.S.: DallesGo va invita Sambata, pe 20 aprilie, la un Fashion Garage Sale 70% OFF, cu delicii si surprize! Sper sa ne cunoastem acolo, come say hi if you see me ♥.

Comments

  1. anca.lb90 says:

    Wow, asta este o sansa int-o mie, si o adevarata oportunitate de a invata de la o adevarat artista! Multa bafta fetelor care se vor inscrie si care sunt cu adevarat pasionate de make-up, tehnica si tot ce tie de acest domeniu, pot spune doar ca este un suuuuper giveaway!!!

  2. Alexandra Neatu says:

    Ar fi mai mult decat un vis indeplinit sa am ocazia sa invat de la Diana Ionescu, mai mult decat o sansa enorma de a demonstra ce pot sa fac si pe langa asta, un pas inainte pe drumul meu in incercarea de a deveni make-up artist. Concursul asta a venit pentru mine exact in momentul in care ma gasesc la rascruce de drumuri si in care incerc sa imi urmez visul, ceea ce cred eu ca m-am nascut sa fac, si asta imi demonstreaza din nou ca toate lucrurile se intampla cu un motiv si cand nici nu te astepti! Sper ca asta sa fie sansa pe care am tot asteptat-o si de care am atata nevoie! Iti multumesc pentru ocazia pe care ne-ai oferit-o prin intermediul blogului tau, si iti doresc o zi cat mai frumoasa! Te pup! (allie.sparkle@yahoo.com)

  3. Ana Dumitru says:

    UUUU….ce premiu frumos:d Ma numesc Ana si mi-as dori foarte mult sa fac acest curs deoarece imi place foarte mult domeniul make-up,este o adevarata arta si imi doresc sa invat sa ma machiez cat mai bine. Acest curs pentru mine ar mai insemna o evolutie in fotografie. Sunt fotograf si arta machiajului ar putea sa ma ajute si mai bine sa imi exprim anumite viziuni in fotografiile mele.Adresa mea de mail este: esiak20@yahoo.com Multumesc.

  4. Kaiyo Aino says:

    Waw! Un curs de machiaj cu Diana Ionescu? O ador pe fata asta, e pur si simplu geniala! Multumim pentru concurs, mi se pare extraordinar si n-ai idee de cand imi doream sa incep un astfel de curs. Chiar imi doresc sa invat “tainele” make-upului profesional!

    email dumitru9catalina@yahoo.com

  5. georgiana georgy says:

    Buna!!! De ce imi doresc acest curs?Pentru ca de cand ma stiu ador sa ma machiez,sa invat mereu ceva nou,sa fiu mereu la pas cu toate noutatile.Si o astfel de ocazie ar fi exact ceea ce am nevoie pentru a face un pas inainte,pentru a fi mai aproape de ceea ce iubesc.Sa profesez in domeniul care imi place.Adresa este georgy_blackwhite@yahoo.com

  6. OanaDOD says:

    Mi-as dori sa castig acest curs pentru ca am o pasiune pentru machiaj si pentru ca imi doresc sa descopar toate tainele machiajului. Pentru mine este foarte important sa ma simt bine in pielea mea, iar machiajul corect si bine facut imi da incredere si imi scoate in evidenta anumite aspecte pe
    care nici nu le-am observat pana nu demult .Machiajul face parte din viata noastra, din viata oricarei femei si mi-as dori sa stiu sa-l realizez ca la carte. email: dediu_oanadaniela@yahoo.com

  7. Oanna Maria says:

    Vai ce frumos 😡 De cand am inceput sa te urmaresc (pe vremea raposatului hi5..) mi-am dat seama ca ma atrag ca un magnet si am descoperit cate pot face cu aceste produse, cat de mult ma pot ajuta atunci cand sunt blue sau cand iese cate o nazbatie fix intr-o zi importanta :)). Machiajul m-a ajutat sa am incredere in mine in perioada in care ma confruntam cu acneea si mi-a dat un avant pe care nu credeam ca il am. De aceea imi doresc enorm sa fac un curs de make-up (iar unul cu Diana ar fi incredibil) pentru a le arata si altor fete faptul ca urmele/acneea sau alte probleme asemanatoare nu trebuie sa ne impiedice sa ne simtim frumoase, superbe, minunate, gata sa cucerim lumea!
    Thank you makeup for being in my life (and Koko for introducing it to me:D)

    colouring_seasons@yahoo.com

  8. WOW, asta da premiu!!!

    Eu chiar imi doresc din suflet sa urmez un astfel de curs, mi-ar placea tare, tare mult sa lucrez in domeniu! Mi se pare ca un astfel de job te lasa sa fii creativ, sa te exprimi prin culori si-mi doresc din suflet sa pot face asta! Eu nu sunt deloc priceputa in make-up, dar sunt sigura ca as putea invata cum sa scot in evidenta frumusetea fiecarei femei si sa o fac sa se simta speciala! E-mail: deealumary3@gmail.com

  9. Stefania Marinica says:

    Eu mi-as dori sa castig acest curs pentru ca imi doresc sa devin make-up artist, insa pana acum am tot gasit impedimente in privinta inscrierii. Sunt o pasionata inraita de make-up si imi doresc sa ating macar 30% din performantele si talentul Dianei – daca imi reuseste stiu ca voi fi implinita!!! O urmaresc pe Diana de aprox. 2 ani si m-a lasat fara cuvinte. Ar fi situatia ideala sa evoluez in acest domeniu sub indrumarea ei.

    Mersi :*

    stefania.marinica@gmail.com

  10. Carmen Calin says:

    Aaa, ce concurs frumos! De cand tot urmaresc site-ul
    DallesGo si astept sa se iveasca ocazia potrivita sa incep si eu un curs de machiaj
    la ei… Din pacate, au tot aparut alte chestiuni arzatoare care necesitau
    intreaga atentie a portofelului meu, iar dorinta mi-a ramas inca neimplinita :))
    Mi-as dori tare mult sa castig cursul pentru ca iubesc aceasta arta de cand ma
    stiu, vreau sa invat trucuri de la un profesionist si sa imi imbunatatesc
    tehnica, nu doar sa (ma) machiez “dupa ureche”. Sper sa am noroc! Multumesc
    pentru aceasta sansa! carmen@zdrovit.ro

  11. Guest says:

    Buna! Iubesc tot ceea ce este legat de make-up, beauty si pe fiecare zi ce trece sunt bucuroasa sa descopar tehnici noi. Asa cum fiecare talent trebuie educat si fiecare invatacel trebuie instruit, asa mi-as dori sa castig acest curs si sa invat de la cei mai buni profesionisti. Multumesc, ganduri bune! (panaitescu.adriana@yahoo.com)

  12. Adriana says:

    Buna! Iubesc tot ceea ce este legat de make-up, beauty si pe fiecare zi ce trece sunt mai bucuroasa sa descopar si sa pun in practica tehnici noi. Asa cum fiecare talent trebuie educat si fiecare invatacel trebuie instruit, asa mi-as dori sa castig acest curs si sa invat de la cei mai buni profesionisti. Multumesc, ganduri bune! (panaitescu.adriana@yahoo.com)

  13. Super concurs:)

    Mi-as dori cursul pentru ca ador make-upul si mi-ar placea sa invat cum se poate realiza un look perfect. A, as mai vrea sa numai stau cu orele in fata oglinzii:)

    Mail: raluk_n_m[at]yahoo[dot]com

  14. catalina rapiteanu says:

    Imi doresc din tot sufletul sa urmez acest curs pentru ca visez de aproximativ 2 ani la un curs de make-up artist . Intr-o perioada in care am fost dezamagita de alegerile mele in ceea ce priveste facultatea pe care o urmez,am ajuns la concluzia ca trebuie sa incerc tot mai mult sa imi indeplinesc marele meu vis,acela de a fi un make-up artist care a trecut prin etapa cursurilor pregatitoare . In urmatorul an sper sa reusesc sa imi permit un asemenea curs, de aceea aceasta sansa oferita de Universul DallesGo prin intermediul tau nu o pot rata . Imi doresc sa ma perfectionez , sa ajung la performantele tale si ale Dianei ( va urmaresc cam de 2 ani si mereu raman “wow!sper sa fac si eu un astfel de machiaj cat mai curand” ) vreau sa ajung sa realizez un machiaj ireprosabil si mai departe,sa machiez femei de pretutindeni si sa fiu multumita atunci cand se vor privi in oglinda mai increzatoare datorita mie,oarecum. Ma simt foarte bine atunci cand persoanele din jur ma felicita pentru machiajul meu si imi dau mai multa incredere in mine.Machiajul ma ajuta sa imi corectez anumite defecte si sa-mi evidentiez punctele forte ( in cazul meu – incerc sa corectez dimensiunea nasului macar din punct de vedere optic si sa imi scot ochii in evidenta,calitatea de care sunt cea mai sigura) De aceea imi doresc sa fac ceva in privinta asta, am sperante atat de mari si visez atat de departe in ceea ce priveste o potentiala cariera de make-up artist . Daca eu am ajuns sa ma simt mai increzatoare datorita machiajului care ma scoate din anonimat,pot face acelasi lucru si pentru alte tinere si femei . Vreau sa ma joc, vreau ca imaginarul meu creativ sa prinda contur prin machiaj si mai presus de toate,imi doresc sa simt implinire sufleteasca facand ceea ce imi place.

    Te pup Koko,Catalina.

    email:caty_4ever_rbd@yahoo.com

  15. Andreea says:

    Ce intrebare, cine n-ar vrea sa faca un curs de make-up? Fie si numai pentru experienta in sine, tot e ceva. 🙂

    Mie mi-ar placea foarte mult sa-l fac, chiar ma uitam pe site si oscilam intre cursul acesta si cel de foto. I like make-up si sunt o perfectionista, niciodata nu-s multumita de cum imi iese machiajul si imi place sa fiu atenta la detalii, asa ca acest curs ar fi potrivit pentru mine.

    Mi-ar placea mai mult ajutor ca sa-mi pot pune trasaturile in valoare si mi-ar placea sa am mai mult curaj sa experimentez (bine, eu experimentez si-asa, dar nu ies machiata din casa cand ma simt mai excentrica). 🙂
    Email: andreea[@]breathemein[.]net

  16. Denisa Sima says:

    As vrea sa castig acest curs deoarece vreau sa ma perfectionez in acest domeniu, pentru ca imi place tot ce tine de produse cosmetice si pentru ca este o activitate care ma relaxeaza. Tot ceea ce fac este din placere.

    email: beauty.insider@rocketmail.com

  17. BeautySpot says:

    Asta da premiu!!Desi am cateva notiuni despre makeup mi as dori tare mult sa urmez niste cursuri de makeup profi pentru a profesa … si mai ales predate de catre Diana Ionescu ar fii o adevarat onoare!Ar fii un vis indeplinit pentru mine !!Email:kryss0008@hotmail. com

  18. jezebel says:

    Imi doresc sa castig acest curs pentru ca este unul din lucrurile pe care imi doresc sa le fac in viata, iubesc arta, iar make-up-ul este o arta in adevaratul sens al cuvantului, iar make-up artistul, un adevarat artist…si as vrea din tot sufletul sa ma pot numi macar un “mic artist” dupa acest curs.
    mail: tangerine.jezebel@yahoo.com

  19. Roxana Achimescu says:

    Chiar zilele trecute am primit un pliant cu acest curs de make-up si de atunci il pastrez si il tot citesc! :)) Mi-as dori foarte mult sa urmez acest curs in primul rand din pasiune, iubesc tot ceea ce tine de make-up si as petrece ore in sir uitandu-ma la poze si incercand sa reproduc. In al doilea rand, mi-as dori din suflet sa invat lucruri pe care eu nu le stiu sau le stiu, dar nu intr-un mod corect, de la cineva profesionist si cu experienta in domeniu!
    E-mail: roxana.achimescu@gmail.com

  20. Gabi says:

    As dori sa am sansa de a participa la acest curs, toate fetele isi doresc asta, cred. Vreau sa invat sa machiez corect, sa pun in evidenta trasaturile, sa invat diverse trucuri de machiaj, sa stiu sa aleg corect culorile in functie de culoarea tenului, etc. De mult timp am facut o pasiune din make up, si de cate ori prind o prietena, incerc sa realizez un make up frumos. Iti urmaresc munca si te apreciez. Macar de as reusi sa machiez pe jumatate la fel de super ca tine!! Good luck girls!
    e-mail: abby20bytzza@yahoo.com

  21. Ioana Lungu says:

    Eu as vrea sa fac acest curs pentru ca sunt absolut pasionata de makeup, ador modul in care poate transforma o femeie, si mi-ar placea sa practic la nivel profesionist, insa pentru asa ceva, se incepe de la basics. Cursul pare perfect din punctul asta de vedere. Din pacate, ca studenta, nu prea imi permit sa particip la el, asa ca ar fi oportunitatea ideala daca as castiga 🙂

    ioana_lungu@live.com

  22. Gabrielle Clapon says:

    Hah,pe langa faptul ca este pasiunea mea inca de cand aveam vreo 10 ani si o “machiam” pe matusa mea cand ma duceam la tara :D?.Imi place foarte mult acest domeniu si as vrea sa ma perfectionez, sa ajung departe si ca bloggerita si ca make-up artist si sa colaborez cu reviste si de ce nu chiar sa profesez in afara.Este prea ciudat daca spun ca seara inainte de culcare,am adesea mii de idei care imi vin in cap? si as vrea sa am tot timpul din lume sa le pun in aplicare si lumea sa aprecieze munca mea.Si, si, si 8->. Si chiar daca nu castig acest concurs,nu o sa ma demoralizez(eu nu castig nimic niciodata:( ),stati numai sa termin cu bacul ca o sa imi pun eu in alicare toate planurile:D.

    Si eu o admir foarte tare pe Diana Ionescu si multiskills-urile ei sunt admirabile.

  23. Andra says:

    Motivele pt care mi-as dori sa urmez acest curs sunt destul de multe la numar, insa, oricat de multe motive as avea eu sora mea ar de 10 ori mai multe :)) deci, daca as castiga, asta ar fi cadoul meu pt ziua ei de 21 de ani care va fi in 2 saptamani 😀 si ar fi cadoul perfect siiigur!
    mail: tilincutzzza@yahoo.com

  24. Alexandra says:

    De cand ma stiu m-au atras culorile, desenul, pictura, sculptura, machiajul, fotografia si tot ce tine de arta in general. Eu m-am apucat deja de machiaj insa sunt chiar in faza de inceput si mai am foarte foarte multe de invatat. Deci aceasta oportunitate ar fi un vis devenit realitate! Hehe, o fi vreun semn? Imi doresc premiul acesta foarte mult. O urmaresc pe Diana Ionescu din umbra sa zic asa… si o admir pentru ceea ce face. Ea este una dintre persoanele care ma inspira si imi doresc sa ma perfectionez si sa ajung cat mai departe! Ar fi ceva incredibil ca eu sa castig acest concurs, sa o cunosc personal pe Diana si sa am onoarea sa invat direct de la un profesionist adevarat. Sincera sa fiu, n-am castigat nimic in viata mea insa daca as avea norocul asta m-ati face super fericita!

    Sunt tare nerabdatoare sa aflu rezultatul acestui concurs. Uhmmm, deja ma gandesc cum ar fi sa ma mut la Bucuresti pentru o perioada 😀

    Va imbratisez cu drag si va multumesc!
    Alexandra (alexey_san@yahoo.com)

  25. Ioana Iacob says:

    Mi-ar placea sa castig acest curs pentru imi place sa ma joc cu nuantele, sa ma exprim prin culori..imi place tot ce tine de armonia faciala, iar make-upul face parte din viata noastra, a femeilor moderne, menit sa ne aduca un plus de stralucire si multa incredere in propria persoana. Special am lasat la final cel mai puternic argument pentru a ma inscrie in acest concurs, acela ca modulul de make-up se realizeaza sub bagheta magica a Dianei Ionescu, o persoana pe care o admir foarte mult, o adevarata profesionista! Email: yolla2005@yahoo.com

  26. Beatrice says:

    Mi-am dorit dintotdeauna sa urmez cursuri speciale de make-up pentru ca de cand ma stiu m-au atras lucrurile frumoase, care ne pun feminitatea in valoare. A fii femeie este o arta, iar pentru mine nu exista placere mai mare ca cea de a ma aranja, de a-mi pune trasaturile in valoare, de a ma juca cu farduri, texturi si culori. Make-up – ul ma pasioneaza de cativa ani si m-as simti tare mandra sa urmez acest curs!
    MAIL: beatrice_9286@yahoo.com

  27. Alina says:

    I love Diana! <3

    Si admir toate fetele care stiu sa isi puna frumusetea in valoare!

    Eu personal mai am multe de invatat, insa ador make-up ul, mi se pare cea mai frumoasa modalitate de a-mi incepe ziua! Si ador sa ma pun la curent cu noutatile sau inovatiile in materie de produse de make-up!

    Mi-as dori si as fii mega-onorata sa fiu printre cursantii Dianei Ionescu in primul rand pentru ca vreau sa invat cum sa imi ascund imperfectiunile (acnee, cearcane) mai bine, cum sa folosesc produsele de make-up cat mai eficient, cum sa-mi corectez defectele si, mai ales, ce anume ma avantajeaza din punctul de vedere al formei fetei, ochilor etc.

    (adresa mea de e-mail este alinush_18@ymail.com )

  28. Si eu sunt o admiratoare a Dianei. Ii urmaresc proiectele de ceva timp si mi se pare foarte talentata.
    Sunt studenta in anul 3 la scenografie si mi-ar face mare placere sa urmez cursul ei. Pe langa asta, sunt sigura ca mi-ar fi de mare folos in domeniu. Dupa parerea mea, chipul este deosebit de important pentru mesajul personajului si daca vei vedea vreodata schitele mele, vei intelege rolul machiajului in stilul meu de a-l interpreta.
    Imi place foarte mult sa ma machiez, sa experimentez cu tot felul de culori, dar vreau sa imi imbunatatesc tehnica si sa invat cum sa modific intr-adevar chipul uman.
    M-am gandit de multe ori sa ma inscriu la curs, pentru ca as vrea sa trec mai departe de incepatori, dar din pacate, e cam scump pentru mine in momentul de fata.
    Astept raspuns cu nerabdare 🙂
    ilincasherban@gmail.com

  29. Loredana Popa says:

    Hey, mi-as dori sa urmez un curs de make-ul pentru ca este un plan frumos, pe care il am de multa vreme in gand, dar pe care nu am avut curajul sa-l materializez pana acum. Sper sa fie acesta o surpriza frumoasa pentru ziua mea de nastere, saptamana viitoare 🙂 E-mail: loredana.elena.popa@gmail.com

  30. Ana-Maria Baboi says:

    pasiunea este mai presus decat dorinta, un strop de culoare, o tusa trasata fin,putina stralucire ….un univers al contrastelor, al jocului al dragostei… ana_maria_baboi@yahoo.com

  31. olga pos says:

    Pentru ca machiajul e arta si joc. 🙂

  32. Adelina says:

    Imi doresc mult sa urmez un curs de make-up, unul bun de unde pot invata cu adevarat ceva deosebit. Fac parte de mai bine de un an din blogosfera si ma cam frustreaza gandul ca machiajele mele sunt destul de “rudimentare”. Am cautat diverse cursuri, dar pana acum m-am izbit de 2 probleme: ba cursul era ft scump, ba era acceptabil, insa prost – facut doar de dragul unei diplome, iar eu nu am nevoie de hartia in sine, ci imi doresc sa stiu sa manuiesc culorile precum un guru YT, precum tine 🙁

    O urmaresc pe Diana de mult timp si un curs cu ea ar fi un vis si o onoare. Are stil si e originala, un adevarat talent! E o artista de la care poti invata unele dintre cele mai avansate tehnici si ultimele tendinte in materie de make-up, ce mai… un curs pe care oricine si-l doreste 🙁

    Ma gandeam totodata ce bine ar fi sa ma descurc la make-up si sa pot sa realizez si eu machiaje pe alte persoane precum blogaritele talentate pe care le urmaresc, insa cel mai mult m-ar bucura sa pot sa ma machiez eu, sa ma simt mandra cand ies din casa.

    Stiu ca nu sunt urata, dar prin machiaj prind incredere, curaj si ma simt cu adevarat frumoasa, iar de aceea as vreau sa ma perfectionez la acest capitol.

    Oh, dar am lungit-o rpea mult si nu vreau sa plictisesc pe nimeni printr-un comentariu lung si anost. Indiferent cine va castiga, sper sa se bucure de acest premiu deoarece e mai mult decat un GA banal, e un premiu pt suflet.

    Cu sperante minime, imi las mailul: adelinaradublog”@”gmail.com – fara ghilimele de rigoare, ma apar si eu de spam.

  33. De obicei nu ma inscriu la giveaway-uri,nu ma simt destul de norocoasa incat sa incerc,dar de data asta am zis ca merita.Sunt un pic sceptica cu Universul DallesGO,in liceul meu trebuia sa se tina un concurs de make up,iar sponsorii fiind ei,dar din ce am auzit totul a ramas in aer,nimeni n-a mai raspuns la telefon.Mi-ar placea sa cred ca nu a fost vina lor,par profesionisti.

    Mi-ar placea sa castig acest curs pentru ca am devenit pasionata de make-up si sper in viitor sa devin make-up artist.Sunt la inceput,e greu,dar atata timp cat asta ma vad facand in viitor,nu am de gand sa renunt.

  34. Gabriela Streche says:

    Am citit despre aceste cursuri de la dallesgo intr-una din revistele glossy pe care le-am citit luna aceasta. Am vazut cateva cursuri care mi s-au parut tare interesante insa cel de make-up suna mai mult decat bine. Un curs in care sa invat si eu sa ma machiez corect si sa nu mai merg pe dibuite de fiecare data…e ca un vis. Sunt incepatoare in ale machiajului, urmaresc tutoriale si incerc sa devin mai buna. Sunt lucruri care imi ies insa machiajul ochilor nu-l reusesc niciodata. In afara de rimel si dermatograf nu-mi iese nimic. Imi doresc mult sa reusesc sa-mi colorez si sa-mi evidentiez ochii, sa-mi conturez frumos fata si sa aflu trucuri de la oameni priceputi.

  35. Oh doamne..cu ce sa incep? De mai bine de 5 ani am descoperit aceasta lume a machiajului profesionist (eu ma machiez de foarte mult timp dar sa fiu sincera, acum imi dau seama ca mai mult ma mazgaleam) cand am intrat pentru prima oara intr-un magazin sephora din orasul natal (abia deschis). Am fost fascinata de toate produsele si brandurile expuse in magazin si uimita de multitudinea produselor de care eu nu auzisem niciodata. Pe atunci nu imi permiteam sa imi cumpar ceva din sephora, asa ca am plecat acasa cu mana goala insa cu multe idei si vise si cu certitudinea ca intr-o zi ma voi intoarce si imi voi cumpara ceva si cu siguranta voi sti la ce sa il folosesc. Acasa, cu ajutorul internetului am inceput sa ma documentez si incet incet paseam in lumea mirifica a machiajului. E lesne de inteles ca aveam si o lista kilometrica de produse dorite. De atunci, zic eu ca am pus eu cateva tehnici si reguli cap la cap…dar inca nu am incredere in mine ca ceea ce fac e bine. Si imi doresc sa fac un curs de specialitate. Toate costa destul de mult si mereu ajung sa imi aman visul pt ca apar alte urgente. De ce acest curs? Pentru ca spun ca mi se potriveste. Sunt incepatoare si sunt sigura ca cineva asa profi ca Diana Ionescu ma va face sa devin mai increzatoare in abilitatea mea de a machia dar si o profesionista. Clar ar fi un vis implinit daca as putea face acest curs…e greu de explicat ceea ce as simti…imi doresc foarte foarte mult sa “castig” acest premiu si iti multumesc din suflet ca imi dai sansa macar sa particip si sa sper ca intr-o zi acest vis se va implini. Pupici!
    Alexandra_buzdu@yahoo.com

  36. Ruxandra Oprea says:

    Pentru ca e o arta; pentru ca percep chipul ca pe o panza pe care ai posibilitatea de a crea, dar si imbunatati. Sau doar a evidentia exact ce iti doresti.
    O panza care nu e alba si atat, ci plina de viata si culoare, ce te ghideaza. Trebuie doar sa vrei, sa-ti doresti, sa ai imaginatia necesara. Dar fara know-how…
    ruru.oprea@gmail.com

  37. Iulia Andra says:

    Sunt foarte fascinata de tot ce inseamna make up! Mi-ar placea tare mult sa am ocazia asta ! Si eu ca si majoritatea fetelor ma uit la tutoriale si incerc sa aplic pentru ca mi-as dori sa ma perfectionez :)!Mi-am dorit dintotdeauna sa pot sa am sansa sa studiez la un nivel avansat tot ce inseamna make up asa ca prin intermediul oportunitatii pe care ne-o oferi sunt fericita ca pot participa .A fi un make up artist inseamna a fi un artist:).
    julyyia_andra@yahoo.com

  38. disqus_2qiYTNkMg6 says:

    Buna…..eu imi doresc sa stiu sa imi ascund imperfectiunile prin machiaj dar fara a ma invata cineva precum Diana, nu reusesc….lucrurile acestea nu se pot invata de pe internet…trebuie aprofundat subiectul cu cineva care stie sa iti arate de unde sa incepi si unde sa termini….eu sunt un soarece de birou chiar daca nu asta mi-am dorit de la viata……nu indraznesc sa ma gandesc la o cariera in make-up ….desi este ceva ce as face cu placere si cu devotament. Ma joc cu cosmeticele pe chipul meu si pe cel al prietenelor……insa rezultatul nu este intodeauna cel mai reusit deoarece imi lipsesc acele cunostinte de baza despre care spuneam mai sus….insa ne distram si cred ca asta este cel mai important …sa faci cu placere ceea ce faci …..Multumesc pt aceasta sansa!(roxananick@yahoo.com!.

  39. ank_adaus says:

    Ar fi ceva extraordinar, nimic nu este mai frumos decât sa stii sa-ti pui in valoare calitatiile si sa poti ascunde orice imperfectiune; oricat as incerca sa -mi ascund anumite defecte nu reușesc deoarece nu am tehnica necesara si de multe ori filmulețele si tutorialele nu sunt foarte clare in priviinta acestor secrete de frumusete.De mult timp mi-am dorit sa particip la un astfel de curs insa prioritatiile in familie sunt altele si nicodata nu am suficienti bani pentru a decide sa-i aloc pentru un astfel de curs.Iti multumesc pentru sansa ! ank_adaus@yahoo.com

  40. Ana says:

    Imi plac dintotdeauna culorile si micile obiceiuri care fac dintr-o fata o femeie. Pana la varsta de acum, 25 ani, nu am avut curaj, chef sau rabdare sa incerc diferite stiluri si metode de machiaj.
    Nu am reusit sa invat bazele din filmulete, tutoriale sau incercari proprii, asa ca un curs bine structurat cred ca mi-ar prinde bine.

    Ajutati o fata sa se transforme in femeie!

  41. Cristina Titiriga says:

    … Pentru ca ar fi un vis implinit! 🙂 Ar fi sansa oricarei persoane pasionate de make-up, care isi doreste de ffffff mult timp sa participe la un curs cu un MUA profesionist. Motivele sunt infinite: make-up = arta, pasiune, feminitate, frumusete. Concursul a “intrat” in atentia mea exact in momentul in care imi faceam inscrierea la modulul de pe DallesGO (stiu, prea mare coincidenta 🙂 Iti multumesc pentru oportunitate!
    c_titiriga@yahoo.com

  42. Flory Florentina says:

    Buna,premiul asta ar fii pentru mine cel mai mare vis implinit.Imi doresc enorm de mult sa fac un curs de machiaj.Mereu caut informatii,detalii si altele la diferite scoli de make-up dar mereu raman cu “uitatul” pentru ca nu imi permit sa platesc un curs de make-up.Pasiunea mea pt make-up a inceput acum un an si jumatate ,de atunci am stat si m-am uitat la voi,cele care stiti sa imbinati perfect culorile,sa trasati linia tusului perfect ,si …doar atat…Am incercat sa invat de pe anumite canale de youtube(printre care si al tau) sa fac ceva dar nu mi-a iesit.Dar cu cat timpul trecea mai repede cu atat mai mult ma indragosteam de machiajele voastre si de tehnicile voastre.Urmaresc de ceva timp si pagina de facebook DallesGO si mi-a placut ce au facut cursantele lor.Sper sa am bafta ca sa imi pot implini visul.Adresa mea de e-mail este floricik_07@yahoo.com . Multumim pt concurs. :*

  43. Andreea says:

    Fiecare femeie are frumusetea ei si nu ii este deajuns sa fie frumoasa … ea vrea sa straluceasca! Ea poate stralucii cu ajutorul machiajului…..Machiajul comunica…machiajul dezvaluie personalitatea unei femei !Eu imi doresc sa devin un make-up artist pentru a le ajuta sa straluceasca ,sa se simta frumoase.! Acest curs ma va introduce in tainele make-up-ului si ma va
    familiariza cu tehnica unei arte ce pune in valoare atuurile
    feminine. Absolvirea cursului va fi un prim pas pentru realizarea visului meu! Sunt o persoana serioasa..avida de cunoastere..iar in acest domeniul este necesar sa inveti de la cei mai buni. Imi doresc din suflet sa am aceasta posibilitate. Va multumesc pentru concurs.
    email: andreea23_pisicutza@yahoo.com

  44. NistorAlina says:

    Acest curs mi-ar oferi posibilitatea sa imi intregesc cunostintele si sa le imbunatatesc , deoarece simt de mult timp ca acesta este drumul meu si ca asta trebuie sa fac :sa fiu creativa, sa machiez,sa fac lumea sa fie mai frumoasa .
    Cea mai mare dorinta a mea este sa lucrez in domeniul beauty, iar acest curs mi-ar oferi un avantaj in plus,avand in vedere ca preturile cursurilor de genul acesta nu sunt accesibile pentru oricine.
    (alinaflorentina.nistor@yahoo.com)

  45. Ivan Janeta says:

    Mi-as dori sa castig acest concurs pentru fata mea ea isi doreste foarte mult sa faca acest curs dar cum sunt vremurile in ziua de azi nu iti poti permite as fi foarte incantatasa pot avea acesta seansa de a putea sa-i ofer ei si sa-i indeplinesc un mare vis si poate si o mare realizare a vieti ei sper din tot sufletul sa am ceasta seansa .

  46. nuvreausaimbatranesc says:

    Buna!

    Mi-ar placea sa urmez acest curs, pentru ca machiajul este pentru mine o pasiune relativ recenta, aparuta de vreo 3 ani, cand am urmat tot un curs de incepatori, mai mult din curiozitate insa. Placerea data de arta machiajului a venit apoi si dupa acesti trei ani pot spune ca din curiozitate, machiajul a devenit pentru mine o pasiune. Cursul pe care l-am facut nu mi-a oferit insa o baza teoretica atat de concreta, de aceea simt ca acum, desi urmaresc o gramada de beauty gurus pe net, mai am multe de invatat.

    Sunt fascinata de machiaje si sunt uimita sa vad cate lucruri poti face din culori si pensule. De multe ori, cand vad machiaje spectaculoase si incerc sa le recreez, rezultatul nu este intotdeauna acelasi (nu este groaznic, desigur, insa este diferit fata de model). De aceea, as vrea sa invat sa ma autodepasesc, sa fiu mai buna, sa pot face ceva de care sa fiu mandra.

    Multumesc!

    andreea.ruse@ymail.com

  47. Monica Enache says:

    De ce mi-as dori cursul? Pentru ca nu-mi ajung cunostintele . Vreau sa stiu mai multe, sa-mi imbogatesc stilul si tehnica.

    Cat mai mult, cat mai bine, cat mai creativ.

    Machiajul este facut pentru a-ti da incredere in tine. Vreau si eu sa fac fetele sa aiba mai multa incredere in ele.

    xoxo, Monica , mone.vanilla@yahoo.com

  48. Ouf genial :*,imi doresc sa castig acest concurs pentru ca sunt o persoana pasionata de make-up ,vreau sa invat!!!!sa fac un machiaj corect,o tehnica noua.Am vrut sa fac un curs de make-up ,dar in Craiova nu gasesti doar “make-up”,avem cursuri de cosmetica 🙁 trist…Sper sa am noroc si multumim pt concurs :*.
    E-mail:andreea.lusiana@yahoo.ro

  49. Pentru ca iubesc machiajul! Pentru ca doresc sa-mi dezvolt pasiunea pentru make-up, pentru tot ce inseamna, culoare, texturi si tehnici.
    Consider ca un machiaj bine ales si corect aplicat infrumuseteaza orice chip si ofera incredere de sine. Si cu siguranta orice femeie isi doreste asta 🙂
    Urmaresc proiectele Dianei de ceva timp si ii admir talentul si spiritul creativ. Sunt sigura ca tot ce as putea invata la acest curs ar fi completarea perfecta a cunostintelor mele de incepatoare (cunostinte dobandite urmarind tutoriale pe youtube, citind bloguri si site-uri de make-up, urmarind munca unor profesionisti in domeniu).
    Multumim pentru sansa de a participa la concurs!

    e-mail: mee.dave@yahoo.com

  50. Kamy Bijoux says:

    MI-as dori mult sa urmez un astfel de curs mai ales unul sustinut de un profesionist. Am vrut sa ma duc singura la un astfel de curs insa cand m-am interesat valoarea lui era destul de mare fata de bugetul pe care mi-l alocasem eu si am renuntat pe moment la idee.
    Consider a fi util acest curs pentru absolut orice femeie pentru ca tot timpul ai cate ceva de invatat in acest domeniu. Am invatat cateva tehnici elementare si de la tine si te admir cu mare placere! (rokolla@yahoo.com)

  51. De ce as vrea sa castig acest curs? Raspunsul este simplu. Stii momentul acela cand esti aproape la final-ul unui machiaj si faci ultimele retusuri, clienta de pe scaun este curioasa si abia asteapta sa se priveasca in oglinda iar tie incepe sa-ti bata inima tare si sa te intrebi “oare o sa-i placa?? ” iar ea este absolut surprinsa si nu se mai opreste din a se privi in oglinda neputand sa creada ca ii poate sta asa de bine cu ce ai ales tu sa faci pe chipul ei??? Te ia in brate iti multumeste si este mai zambitoare ca oricand??? Acesta este raspunsul meu. Pentru aceasta fericire de la final si pentru acele emotii din stomac. Ca sa pot avea in continuare astfel de momente trebuie sa fiu bine pregatita iar asta o pot face face invatand de la cei mai buni. Cursul tau este sansa mea sa devin mai buna ca make-up artist.

  52. Maim says:

    O “urmaresc” de ceva timp pe Diana Ionescu si daca as putea sa o descriu
    in cateva cuvinte as spune: talent, creativitate, originalitate. Cine
    nu si-ar dori sa urmeze cursuri profi de machiaj, mai ales daca sunt
    sustinute de o persoana atat de talentata si cu experienta in domeniu?
    De cativa ani am inceput sa dezvolt o pasiune in ceea ce priveste
    machiajul, nu stiu daca am destul talent sa profesez, dar ca orice
    pasiune mi-ar placea sa am ocazia sa invat cat mai multe.
    (olgagiura@yahoo.com)

  53. Roxana - Elena says:

    De ce mi-as dori sa castig concursul ? Sunt nenumarate motive… In primul rand, as avea ocazia sa invat chiar de la nimeni alta decat Diana Ionescu, o mare artista. Iti urmaresc de ani de zile blogul, facebook-ul, hi5.ul si toate retelele de socializare pe care mai ai cont si mereu ma inspir din creatiile tale.
    Prin make-up imi pot exprima starea de spirit din ziua respectiva, am sansa sa ma exprim precum un artist, sa exprim ceea ce simt cum stiu eu mai bine. Mi-am dorit foarte mult sa fac un curs de make-up dupa liceu, dar nu am reusit…a ramas doar un simplu vis neindeplinit din pacate.. As vrea sa invat sa ma autodepasesc, sa fiu mai buna, sa-mi imbogatesc stilul si tehnica.
    Machiajul este facut pentru a-ti da incredere in tine, pentru a te face sa te simti mai frumoasa si sa te simti mult mai bine in pielea ta.
    Iti multumesc pt ocazia pe care ne-ai oferit-o prin intermediul blogului tau si iti doresc sa o ti tot asa in continuare si sa ne uimesti ca si pana acum!
    roxxie_roxxie@yahoo.com

  54. Mihaela says:

    E simplu: machiajul e una dintre pasiunile mele neexplorate la maxim potential, pentru ca nu mi-am permis sa urmez un curs profesionist. Asta nu m-am oprit bineinteles din a face experimente acasa. Mi-ar placea sa urmez acest curs pentru a fi cu un pas mai aproape de pasiunea din care mi-ar placea sa traiesc.

  55. Beatrice Alina says:

    Buna, Koko!

    Este dovedit deja ca femeile devin mai fericite si mai pline de viata in timp ce
    se machiaza. Eu una iubesc machiajul pentru ca e imprevizibil… niciodata nu iese asa cum iti imaginezi, de fiecare data rezultatul este ceva nou. Uneori urasti ce-ti iese, alteori simti ca explodezi daca nu arati tuturor rezultatul. Ma fascineaza degrade-urile, acele treceri impecabile de la o culoare la alta si chiar mi-ar placea sa am o baza solida care sa imi dea incredere in mine, iar un astfel de curs alaturi de Diana Ionescu e fix ceea ce imi doresc.

    Eu consider ca make-up-ul este tot o arta si nimic nu se compara cu
    frumusetea unui chip bine pus in valoare. Iubesc culorile, iubesc viata in
    general si consider ca un machiaj reusit iti infrumuseteaza nu doar fata, ci si
    ziua. Nimic nu se compara cu increderea pe care o poti capata in tine atunci
    cand arati extraordinar.

    email: by_crazy_alinuzza@yahoo.com

  56. Dya says:

    Doamneeee, cred ca asta e un noroc de-al meu. :Exact azi, 25.04.2013 am vazut postarea. Sper din suflet sa pot castiga sansa de a urma un curs de machiaj. Imi place mult sa machiez, am si realizat machiaj pt diferite persoane. Este un hobby pentru mine. De mica mi-a placut desenul, iar peisajele si portretul imi placeau cel mai mult. De 2 ani ma tot chinui sa urmez un curs de machiaj, dar sincer nu am avut posibilitati, si nici anul asta nu voi avea, s-au anuntat altele. Am si participat la un concurs la tine, si m-am numarat printre castigatoare. 😀 Cred ca as fi cea mai fericita daca as avea sansa sa pot invata de la un expert. Multumesc .(dia.1989@yahoo.com)

  57. Dee Punct says:

    Imi place sa port culorile cu mine, in buzunar, pe haine, pe pleoape, uneori nu imi pasa daca se asorteaza sau nu. Who cares?
    Mda, mi-ar place. Cui nu?

    E-mail dede_andreea_2008@yahoo.com

  58. Ral Petre says:

    O admir foarte mult pe Diana si sunt uimita pur si simplu de munca ei. Un curs alaturi de ea ar Fi cu adevarat un Vis implinit.
    Am Atat De multe lucruri de invatat in arta machiajului si cu siguranta aceste lucruri se Pot invata numai de la o adevarata profesionista.
    petre_raluka@yahoo.com

  59. Bella says:

    Hey Koko,
    Vreau de mult sa fac cursul asta, dar bugetul nu m-a lasat deocamdata. Vreau sa invat sa fac make-up profi, sa fac lucruri frumoase asa cum faci si tu, sa imbin armonios si sa blenduiesc frumos. Cursul ar fi un ajutor minunat pentru proiectele foto la care sunt asistent, m-ar ajuta sa fac machiajele pe care doresc sa le fac si as putea sa transform cateva din visele mele in realitate.

  60. DocaAniela says:

    Mi-as dori sa urmez acest curs pentru ca e visul oricarei femei sa stie sa se machieze si sa -si puna in valoare trasaturile si de ce sa nu recunosc ca sunt pasionata de machiaj!Super concursul!tess_aniela@yahoo.com

  61. Andreea Calin says:

    E foarte simplu. Vreau sa urmez acest curs pentru a-mi imbogati cunostintele legate de arta make-upului si a urma o cariera in domeniul acesta. E visul meu ce urmeaza a se transforma in realitate pas cu pas,un vis ce va face cu siguranta multe domnisoare si doamne fericite 🙂

  62. Roxana Enciu says:

    Buna Koko!

    Las acest comentariu probabil pe ultima sută de metri. În primul rând, pasiunea mea pentru make-up a început atunci când te-am descoperit pentru prima dată pe hi5, în urmă cu 4-5 ani. Eu mă machiez singurică, fără să fi urmat un curs și m-ar ajuta enorm să mă perfecționez și să devin un make-up artist. Îmi place să fac oamenii frumoși, pentru că atunci ne simțim cel mai bine. Și pe Diana o urmăresc pe Facebook și îmi place cum lucrează. Am încercat să devin asistenta unui make-up artist, însă nu mi s-a oferit ocazia să arăt ce știu. Acum îmi încerc încă odată norocul. Situația financiară nu îmi permite să urmez un curs, pentru că dacă aș fi dispus de bani, făceam demult unul. În ziua de azi nimic nu se obține fără sacrificii și nimeni nu te angajează fără o diplomă. Așadar, dacă aș urma acest curs m-ar ajuta să devin ceea ce continui să visez. Dispun de seriozitate și îmi place să fiu perfecționistă. Știu că vă va fi foarte greu să alegeți din atatea fete și sunt convinsă că majoritatea dintre ele sunt talentate în ceea ce privește arta machiajului. Cu siguranță veți face alegerea potrivită. Dacă voi fi aleasă, acest curs mă va ajuta să îi fac pe alții să se simtă frumoși cu ajutorul machiajului, prin urmare tehnicile pe care le-aș putea învăța nu le folosesc doar pe mine. Vă mulțumesc pentru oportunitate. O seară frumoasă!

    mail: roxanyk_blue_eyes@yahoo.com

  63. Tears of a Ghost says:

    Buna Koko,

    Cam greu sa scriu in cateva cuvinte de ce imi doresc acest curs….in primul rand pentru ca imi doresc o cariera in domeniu, pentru ca iubesc makeup-ul, pentru ca am o foarte mare imaginatie si o dorinta de a ma juca cu culorile si mai ales pentru ca ar fi o mare sansa sa pot invata de la Diana Ionescu (kissy_k_2004@yahoo.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.