Review & Swatches: FM MAKE UP

* Romanian only

Hey girls!

Acum cateva saptamani am fost contactata de Andreea pentru a testa niste produse nu foarte comercializate in Romania. Intr-adevar, nu mai auzisem de FM MAKE UP si, bazandu-ma pe prima impresie, m-am asteptat la o calitate medie a produselor. Trebuie sa recunosc ca multe dintre ele mi-au depasit asteptarile si ca, cel putin pe baza a celor incercate, ma declar fana.

Packaging-ul e destul de simplu. Nu impresioneaza, dar nici nu pot sa zic ca ma deranjeaza. Din pacate, am uitat sa fac poze si la ingrediente, dar daca va intereseaza ceva in mod deosebit, puteti sa-i scrieti Andreei.
  • FM MAKE UP Second Skin Foundation
Recipientul e din sticla si are o pompita care dozeaza cantitatea de produs de care aveti nevoie. Vine in 3 nuante: Porcelain, Natural Cream si Sand Beige. Dar exista si o gama separata pentru tenuri inchise (“Dark Skin Foundation”) cu 4 nuante. In catalog, formula e descrisa ca fiind usoara. Mie mi se pare destul de heavy, ba chiar daca nu aveti gija sa-l intindeti rapid, se usuca. Are o acoperire mare si recomand un singur strat (sau sa-l combinati cu un BB Cream) pentru ca, fiind consistent, poate arata ca o masca. Are, de asemenea, un finish matifiant si pudrat, deci nu l-as recomanda unui ten matur. Imi plac mult particulele de sclipici, sunt ceva mai mari si mai evidente decat la Revlon Colorstay, dar se vad foarte bine in poze. Il prefer pentru machiaje de seara sau evenimente, nu pentru uz zilnic. Pentru a-l aplica, imi place sa folosesc o pensula buffing. Singurul lucru care imi displace la el este mirosul ingrozitor de puternic.
 

Pret: 53,90 Lei

  • FM MAKE UP Light Concealer

Acesta e singurul produs care nu m-a impresionat din cele incercate. Are o consistenta cremoasa, dar trebuie amestecat bine pentru a nu se seta in riduri. Are o acoperire destul de mica. De asemenea, e putin ashy si nu face decat sa-mi scoata mai mult in evidenta problemele. E cel mai potrivit pentru cele care nu sufera de hiperpigmentatie sau cearcane pronuntate. Vine in doua nuante si are, de asemenea, o gama pentru piele inchisa, tot in doua nuante. 

Pret: 40,90 Lei

  • FM MAKE UP Fixing Powder

E o pudra fixanta, transparenta. Lasa pielea mata si catifelata si miroase foarte bine. Are o compozitie hipoalergica, nu contine talc si nici parabeni. E foarte asemanatoare cu pudra HD de la ELF. 
  • FM MAKEUP Mineral Eyeshadow – Chocolate Mousse

Acesta este produsul meu preferat! Nuantele sunt foarte frumoase, perfecte atat pentru zi, cat si pentru noapte. Sunt pigmentate si n-am avut deloc probleme cu fallout-ul. Partea mea preferata e finish-ul metalic, lucios.


Pret: 29,40 Lei

  • FM MAKEUP Mineral Loose Eyeshadow – Aquatic Green
Culoarea e foarte intensa si pigmentata. Nuanta Aquatic Green e superba, un verde-tucoaz. Se aplica usor, si nu are probleme cu fall-out-ul.
Pret: 17,50 Lei
  • FM MAKEUP 3 Step Mascara

 
Are o periuta foarte interesanta si originala. Ofera volum si nu incarca genele, dar nu exceleaza la partea de alungire. E un produs OK, dar exista altele mai bune la pretul acesta.
Pret: 30, 80 Lei

  • FM MAKEUP Liquid Eyeliner

Este un eyeliner tip cariora, destul de basic. Negrul nu e foarte intens, dar e potrivit pentru un look de zi. Capatul il face foarte usor de folosit. Nu se intinde si nu curge. De asemenea, e potrivit pentru “touch-ups” in caz ca mai gresim cu aplicarea eyelinerului crema sau peste banda de la genele false.

Pret: 25,80 Lei

  • FM MAKEUP Automatic Eye Pencil

 (Deep Maroon)

Imi place mult creionul! Se intinde usor, e foarte pigmentat, nu curge si nu se intinde. Mai sunt cateva nuante foarte dragute in catalog pe care-mi doresc sa le incerc.

 Pret: 19,90 Lei

In concluzie, sunt multumita de produse si consider ca raportul calitate-pret e foarte bun.
 

 
Voi ati incercat produsele FM MAKE UP
Daca da, ce-mi recomandati? 

Puteti sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze, cereri sau intrebari pe mail. Adresele le gasiti sus! 
Va pup, sa fiti cuminti! 😀
* Produsele mi-au fost trimise pentru testare.

Comments

  1. Gabrielle Colorful Beauty says:

    Nu am  auzit de aceste produse, dar suna ok din descriere 🙂
    Imi place fardul trio si creionul.

  2. laura says:

    buna koko, de unde se pot comanda? multumesc

  3. iv dorys says:

    nu am incercat niciodata produsele lor, fardul de ochi arata foarte bine, sa le folosesti cu drag, pupici :*

  4. Gabrielle Clapon says:

    Desi sunt reprezentant FM(sau cel putin eram),nu am testat decat parfumurile si sunt cat de cat acceptabile.

  5. Dee says:

    Toate arata foarte bine dar trio-ul acela arata demential.
    Sa le folosesti cu placere in continuare. :):*

  6. Andreea says:

    siam produsele de la fm..am incercat si eu cateva si am fost incantata e ele ..vroiam sa te intreb cu ce pensula ai aplicat fardul  FM MAKEUP Mineral Loose Eyeshadow – Aquatic Green ? si daca ai umezit pensula..? app stiai ca……..(scuze de cacofonie) creioanele retractabile de la fm au si o ascutitoare mica? nici eu nu staim dar am vazut in revista…numai stiu exact unde este ascutitoarea..ori in varful capacului (trb scos) ori la capatul creionului…numai stiu exact.daca mai are ascutitoare si unde este mai exact .pt k am fol creionul acum vreo 2 ani…dar e tare mica ascutitoarea si ascunda..:))) noroc cu revista…scuze pt scrisul asta mare dar am copiat denumirea fardului si mi-a ramas asa scrisul..pupici

  7. Imi plac mult fardurile si rimelul . Verdele acela e grozav!

  8. AlexX says:

    Am incercat de la ei un parfum. Mi-a placut ca era dulce si chiar l-am folosit pana la ultima picatura. L-am terminat destul de repede, am prostul obicei de “a turna” jumatate de sticluta pe mine:)).

    Produse de machiaj nu am incercat, insa arata foarte bine.
    Fondul de ten arata bine, initial am citit ca sunt doar 3 nuante si chiar mi se parea foarte putine. Dar cu celelalte 4, e ok, avem de unde alege. Din poze, pare destul de mare pentru 30ml.
    La corector, uhm, cred ca pana il gasesc eu pe cel care ma multumeste..OHO! Problema cu cearcanele este cea mai mare, le am pronuntate.
    Pudra ma incanta foarte mult. O vroiam si eu pe cea de la ELF, insa am citit ca albeste foarte mult si asta nu prea ma atrage.
    Trio-ul cred ca imi place cel mai mult din produsele prezentate. Imi plac foarte tare nuantele si numele i se potriveste. Imi place mult si nuanta fardului verde-turcuaz, dar ma feresc de fardurile pulbere, parca de fiecare data iau prea mult pe pensula.
    Imi place periuta de la rimel, mi se pare foarte interesanta. Dar nu prea vad o diferenta mare mare mare.
    Eyeliner-ul mi se pare foarte dragut, cel carioca mi se pare mai usor de folosit decat celelalte. Imi place nuanta creionului.

    Sa le folosesti cu placere! Sper sa vedem cat mai curand un look cu aceste produse! Pup :*

  9. rosemerta says:

    deci chiar ieri cautam niste review-uri la produsele fm. Eu stiamd  emai de mult de ei, dar doar ca au parfumuri, nu stiam ca au si altele, de curand am aflat chiar de la un make-up artist care foloseste unele produse fm  si care mi-a spus ca au rezistat pe tenul unei mirese 2 zile in stare foarte buna

  10. Eu says:

    Eu am auzit recent de produsele FM, vara asta. Mi s-au parut destul de interesante, mai ales baza de machiaj pe baza de silicon..Nu mai incercasem inainte baze de machiaj pe baza de silicon, si m-a surprins placut. 🙂

  11. Anca Anx says:

    Nu stiam ca exista si produse d make up la FM. Am avut doar parfumuri de la ei, care sunt foarte bune, atat ca miros si rezistenta, cat si ca pret .

  12. Ral Petre says:

    Eu am un blush de la FM si imi place foarte mult 🙂

  13. Anda Zelenca says:

    Chiar arata super toate!:X Cred ca stii deja ce m-ar tenta…fondul de ten!:))
    Dar si restul arata fain!:X

  14. eu folosesc destul de des cosmeticele FM. fardurile sunt excelente si pudra de fata e una din cele mai bune care le-am incercat. nu am incercat-o inca pe cea transparenta  

  15. Miuri says:

    ce sprancene frumusele ai 😀

  16. Emoke says:

    Pacat ca fondul de ten nu are SPF, ar fi fost bun pentru vara! 😀

  17. Buturin Amelia Nicoleta says:

    Lasa-mi, te rog, o adresa de unde pot comanda. Nu am gasit nimic in review-ul tau ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.