Fashion Advice, by Emanuel I.

ANTE SCRIPTUM : Aceasta postare este programata. This post is scheduled.

Când mi-a propus Maria să scriu acest articol pentru blogul ei, am acceptat fără să clipesc. Mă gândeam că sigur voi găsi un subiect care să se plieze pe gusturile citiorelor ei (pe dracu). Am început să bat tastatura fără să știu ce temă să abordez, încotro să duc acest articol pentru a avea și eu o satisfacție (oricare ar fi ea)…

Mă gândeam să vă vând gratuit niște ponturi așa, de la mascul alfa fashionable la femeie frumoasă, îngrijită și mereu cochetă :

– Moda este distracție. Trebuie să experimentezi maxim, însă înainte încearcă să-ți formezi o bază de cunoștințe: studiază-ți silueta, află-ți punctele tari și cele slabe și distrează-te!

– Accesoriile statement te scot din orice impas. Aplică-le peste piese basic și vei avea un look foarte în trend. Nu purta niciodată mai mult de maxim 2 piese statement!

– Crează-ți o garderobă cu piese basic, peste care să poți adapta trendurile de sezon.

– Nu-ți arunca niciodată hainele vechi, care nu-ți mai plac. Depozitează-le în casa bunicilor, în casa de vacanță etc. pentru că vei avea surpriza reîntoarcerii unui trend pe care-l porți acum.

– Să cumperi din SH-uri este foarte firesc.

– O carte de weekend (a unui misogin veți spune) pe care o recomand pentru iluminarea orizonturilor fanteziilor voastre este Jurnalul unui călător boem a lui Ciprian Enea.

– Bărbatul ideal nu este neapărat Făt-Frumos din Lacrimă și nici nu are 6 pătrățele pe abdomen.

  

– Și bărbatul din viața ta ar trebui să se preocupe de modă (câtuși de puțin)! Recomandă-i sau citiți împreună: Modă și ceva mai mult, Dappergents, Stil Masculin, Modă Masculină și Domni de România.

Cam astea au fost recomandările mele. Sper că v-am făcut plăcute aceste 5 minute de lectură și sper că voi sunteți cele care (împreună cu partenerii voștrii) veți face o lume mai bună, mai curată și mai frumoasă.

Al vostru, Emanuel I.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.