NOTD : OPI A Roll In The Hague

Hey girls!

Nu planuiam sa fac inca un Nails of The Day atat de repede, dar am vrut neaparat sa va arat culoarea asta :D. De cand cu licenta, sunt stresata (mai ales ca n-am facut mai nimic ☺) si obisnuiesc sa-mi rod pielitele si unghiile. Asa ca ieri m-am hotarat sa merg la manichiura in speranta ca o sa arate si ele mai decent :)). Anyway, mi-am ales o nuanta OPI din noua colectie de primavara-vara : Holland. E un portocaliu superb, vibrant, vesel…perfect pentru vremea asta.
I didn’t plan making another Nails of the Day post so soon, but I really wanted to show you this color :D. Since I have my final paper coming up, I’ve been really stressed out (especially since I haven’t done anything yet ☺) and I tend to bite my nails. So yesterday I decided to go do my nails at the salon hoping they would look somewhat decent. Anyway, I chose an OPI shade from their new spring-summer collection : Holland. It’s a beautiful orange, vibrant, fun …perfect for this weather.

OPI A Roll In The Hague
(2 straturi – 2 layers)
Care e nuanta voastra preferata din noua colectie? 
What shade is your favorite from this collection?
Astept sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze & cereri pe special.makeup@yahoo.com! 
You can write to me or send pictures and requests at special.makeup@yahoo.com! 

Va pup, sa fiti cuminti! 😀

Comments

  1. Elena says:

    ce kitchos:))

  2. Blue Anne says:

    ce tare eeeeeeeee!!! nu am avut curaj sa o incerc , parea un pic cam stridenta pentru gustul meu dar  la tine pe unghiute arata divin!!!  am incercat  “Vampsterdam” # NL H63 (in poza e flancata de cele doua nuante de albastru ), mi-a placut mult!!!! ( eu inca nu am iesit din iarna ;)) )

  3. Miu Miu says:

    e super pentru vremea asta :X

  4. Jolie Crys says:

    este foarte la moda, nici de cum kitschos. chiar ieri am luat in Afi magazinele la rand si era explooooozie de portocaliu exact ca oja. deci se stie ce nuanta vom purta vara asta 😀 eu inca de anul trecut am luat cateva hainute asa :p …apropo, ai vrea sa ne arati un machiaj de zi in care sa predomine nuanta aceasta , te rog ? 

    • SpecialKoko says:

      Da, Tangerine tango se numeste nuanta la moda acum, mai ales in fashion :)). Sigur, il trec pe lista..o sa fie haios :)) :*

      • Jolie Crys says:

        Super, multumesc ! .. si stii ce-mi place mult la tine ? CA NE RASPUNZI ! (in comparatie cu restul care se mai invart in sfera asta sau pe fb). O seara frumoasa !

  5. Alle. says:

    arata tare bine intreaga colectie 😛
    daca imi lipseste vreo culoare din colectia mea de oje e portocaliul..trebuie sa-mi achizitionez unul, numai ca imi vine mai greu sa aleg nuanta, din moment ce pentru nuanta pielii mele nu se potriveste orice 😐
     

  6.  E super Koko si e chiar foarte stylish, nu baga in seama toate “tanti”-urile ;))  Si eu sunt hotarata sa imi iau un portocaliu asa, dar inca nu m-am hotarat de unde si care exact.

  7. bianca roxana says:

    Si mie imi plac!

  8. Veronica Picioroaga says:

    super faina nuanta! acum mi-as dori-o si eu 🙂  frumos de tot! si tin sa-ti zic..ce manichiura perfecta ai!  imi place ca nu ai unghii din acelea lungi, asemenea celor false . Imi vine sa ma uit nonstop la ce faci tu !

  9. Andreea says:

    Arata foarte bine pe unghii! si e si foarte cute!
    p.s.: spor la scris! acum ca ai unghiutele vesele o sa mearga treaba smoothly! or at least it will make you smile! 🙂 

  10. AlexantzA says:

    E frumoasa nuanta, desi eu clar n-as purta-o, nu e genul meu, in general evit cam tot ce-i portocaliu. :)) Dar eram sigura ca ar fi pe gustul tau. 😛 Si iti arata frumos pe unghiute.
    Mie imi place rozul din mijlocul primului rand si movul – ultimul de pe primul rand.
    Te pup!

    • SpecialKoko says:

      N-ar trebui, sa stii….la ochii tai albastri portocaliul s-ar vedea super..dar hey, nu oblig pe nimeni, tu stii mai bine :)). Pup!

      • AlexantzA says:

        Stiu ca nu obligi si tu stii ca-ti apreciez mult sfaturile!:D Nu stiu sigur daca am vreo nuanta de portocaliu la farduri, parca unul care sa sclipeasca mi-ar placea folosit in pliu, insa daca gasesc ma pun pe exersat. :)) Te pup!

  11. Martha says:

    Arata super nuanta, e in ton cu vremea insorita de afara!:)

  12. Butterfly says:

     Imi place foarte mult nuanta, emana optimism si veselie, vineri am avut o zi in care am simtit sa port portocaliu 🙂 Pup!

  13. Aniela says:

    M-am saturat de oameni care cred ca ei sunt guru in materie de moda si stil!Daca nu iti place ce posteaza Maria te poti uita pe alt blog nu sa arunci cu rautati!E minunata culoarea asta si iti sta frumos pe unghii!Ador culorile vibrante si mi se pare ca iti trebuie atitudine sa le porti!Moda si simtul estetic nu le are oricine!Maria tu le posezi din plin!Comentariile astea rautacioase pe care le vad non-stop demonstreaza ca persoanele care le posteaza alta treaba nu au!Ma gandeam nu obosesc niciodata sa arate cate de rele sunt?

  14. Alex says:

    wow, super culoarea! si cred ca arata mai bine decat unghii pictate (always tacky to me)

  15. Gina Hart says:

    Chiar sunt foarte frumoase si de bun gust, dupa parerea mea. Inca nu am incercat portocaliul pe unghii, dar cred ca tocmai m-am lasat convinsa sa o fac 😀

  16. Guest says:

    portocaliul is sort of my favorite color momentan :))

    Costin M.

  17. kisstyna says:

    Mie imi place cea in nuanta peach si cea pe care o porti tu, insa nu pot sa spun ca nici celelalte se lasa mai prejos. Eu momentan am date unghiile cu lac de unghii transparent in 3 straturi si unghiutele mele sunt foarte glossy si imi place de ele mult;) 

  18. Laura says:

    YYYYYYyyyyeeeyyyyyyy K!!! E super frumoasa! Eu sunt innebunita dupa oje (am reusit sa imi cumpar mai bine de 120 si mai am cateva care sunt pe drum) si pot sa iti spun ca am tot felul de culori. Si toate, absolut toate mi se par potrivite pentru unghii: de la alb, bej, negru la albastru verde sclipici si toate toate toate culorile pentru ca na, ma face sa ma simt happy! Nu baga in seama pe nimeni si daca inima iti dicteaza sa fii portocalie azi pe unghii fa-o! Jesus! It’s not the 1970’s anymore. Pana si atunci mama imi povestea ca ii placea sa isi asorteze lacul de unghii cu ce se imbraca asa ca urez tuturor “sclifositelor” sa grow up. Kisses Kisses!!

    XoxO
    Muackiss!

  19. Dariaa_m says:

    superba nuanta :X

  20. Laura says:

    AAaaaa si am uitat.. daca vrei sa ai cuticulele si pielitza aceea din jurul unghiilor frumoase, incearca cu Lemony Flutter de la LUSH. Este divina crema, crede-ma, vei vedea diferenta dupa utilizarea zilnica timp de 3 zile. Si asta ti-o spune o persoana care detesta sa astepte 15 luni ca sa vada efectul unui produs. Gata, te las ca o sa te obosesc, buhuuu

  21. Ioana Bora says:

    ei bine, e si nuanta mea preferata din colectia asta; ca sa nu mai punem la socoteala ca tangerine tango e si culoarea anului! yum!

  22. anaioana_ciceoi says:

    Eu nu prea sunt entuziasmata de colectia asta… am impresia ca roz, rosu si portocaliu gasesti cam in toate colectiile OPI, iar celelalte nuante nu se potrivesc cu stilul meu. Daca ar trebui totusi sa aleg o nuanta, cred ca as alege-o pe cea verzuie, dar doar pentru pedi. Cu toate astea, imi place cum arata portocaliul acesta pe unghiile tale, asa ca iti doresc sa il porti cu placere cat mai multe zile fara ca oja sa iti sara 🙂 

  23. Miss Niki says:

    that color is GORGEOUS!!! next time im at ulta..im grabbing it!

  24. Juliet says:

    Mie imi place mult Vampsterdam 😉

  25. Luiza says:

    e super culoarea!! e asa de.. calduroasa :X

  26. Alina Dina says:

    E superba culoarea. Mie imi plac toate din noua colectie:X

  27. Cristina Iacob says:

    super culoare

  28. Anda Zelenca says:

    Loooove it! Trebuie sa ma uit si eu prin colectie sa vad daca am vreo culoare asemanatoare!:X

  29. Camy says:

    Chiar e superba nuanta ♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.