LOTD : Christina Aguilera inspired look

Hey girls!

Vad ca multe dintre voi inca va straduiti cu DISQUS :)). Pare intimidant la inceput, dar credeti-ma ca e mult mai bun decat sistemul precedent. Ca sa va raspund la o intrebare frecventa, daca vreti sa aveti poza atunci cand dati comentariu, dar nu vreti sa va inscrieti cu profilul de facebook sau twitter, puteti sa va faceti cont pe disqus, sau sa alegeti o poza pe http://en.gravatar.com. Asta din urma e foarte tare. Alegeti o poza pentru adresa voastra de mail si va e recunoscuta pe orice site :P.
Lasand asta la o parte, sa trecem la look-ul de astazi. Am fost foarte incantata ca am avut ocazia sa-mi folosesc noul gloss, Love Peck. Mi se pare foarte interesant din punct de vedere al pigmentului. In functie de  cantitatea aplicata, poate parea la inceput berry-like, apoi se transforma in rosul pe care-l vedeti in poze, iar aplicat si mai mult devine exact nuanta de pe buzele Christinei. Problema e ca nu se potrivea cu tenul/parul meu, therefore l-am mai sters :)).  
Sper sa va placa :

“Buna Koko ! Am atasat o poza cu un look al Christinei Aquillera ce mi se pare formidabil 😀 si as dori sa il propun pentru un LOTD  !;))  Ideea de ochi nude si sprancene bine creionate in combinatie cu un ruj rosu mi se pare superba!  Poop, Anda.”

 
Produse folosite pentru ochi :

TFSI 
Sephora n08 – Universal beige (aplicat pe toata pleoapa)
ELF Eye Transformer (nuanta beige, aplicata pe pleoapa mobila)
Fraulein38 Sun Kiss Palette
CS 88 Metal Mania

Gel e/l – True Black
Sephora Lash Plumper Waterproof Mascara

Gene false taiate pe jumate
Creion no-name maro
(pe linia genelor de jos)

CS 88 Metal Mania

Produse folosite pentru buze :  

Himalaya Lip Balm 
MAC Kissable Lipcolour – Love Peck
Produse folosite pentru fata :  
Revlon Photoready foundation – 005. Natural Beige
Malu Wilz Camouflage Cream  
ELF Bronzing Powder  – Warm Tan
MUFE Powder Blush – No.26
ELF Bronzing Powder  – Luminance

 

Astept sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze & cereri pe special.makeup@yahoo.com! Daca aveti vreo intrebare pentru mine, va rog sa va uitati intai la sectiunea “F.A.Q.” pentru a vedea daca n-am raspuns deja la ea.
Va pup, sa fiti cuminti! 😀
   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.