F.A.Q.

Daca intrebarea voastra e mai mult de natura teoretica si nu o gasiti in lista de mai jos, cautati la Tips & Tricks. O sa gasiti acolo multe trucuri si informatii utile.
Sunt autodidacta. Nu am urmat niciun curs, am invatat singura citind diferite articole, navigand diferite site-uri, urmarind tutoriale pe Youtube si mai ales experimentand. Cred ca atata timp cat iti doresti cu adevarat si te pasioneaza, nu conteaza daca ai urmat sau nu cursuri.

Da, de vedere...sunt transparente.Gasiti mai multe informatii despre ele aici: http://www.special-koko.com/2012/11/informatii-lentile-de-contact.html.

Ma fac la un salon, nu stiu exact ce nuante sunt combinate. Daca sunteti interesate, puteti sa-mi trimiteti mail sa va dau adresa salonului unde lucreaza cel care ma face pe mine si numarul lui de telefon.Nu. Folosesc fard pentru a da forma dorita si a umple golurile. Aveti mai jos un tutorial cu felul in care le faceam inainte. Acum folosesc doua nuante de fard, una mai inchisa cu care fac forma, ca un fel de sablon, si una mai deschisa cu care o umblu mai apoi. Cand o sa am timp, o sa fac un tutorial updatat. 

Tutorial (2010) : http://special-koko.blogspot.com/2010/07/tip-of-day-cum-imi-fac-sprancenele.html

UPDATE (2012) : http://www.special-koko.com/2012/09/how-to-eyebrows-sprancene-updated.html


Inainte preferam sa le cumpar din magazin, acum am inceput sa fiu o fana a site-urilor. Mi se pare mult mai usor si am acces la mult mai multe produse. Gasiti aici site-uri de unde am cumparat si pe care le reocmand : http://special-koko.blogspot.com/p/recomandari.html.


Dintotdeauna am avut tenul curat, iar rutina mea de ingrijire e una destul de obisnuita. Ma demachiez de doua ori pe zi, apoi aplic crema hidratanta. Incerc sa folosesc exfoliant de doua ori pe saptamana si sa-mi fac periodic cate o masca. Am tenul uscat, de aceea folosesc si ulei de argan sau migdale.


Pregatirea ochilor pentru make-up :
http://special-koko.blogspot.com/2009/11/hey-girls-ador-vremea-asta-de-abia.html

Despre primerul de ochi :
http://special-koko.blogspot.com/2009/09/make-up-primer-part-ii-eye-primer.html

Demonstratie:
http://special-koko.blogspot.com/2009/09/udpp-test-drive.html

Cum faci ca eyelinerul/creionul de ochi sa reziste mai mult:
http://special-koko.blogspot.com/2010/05/tip-of-day-cum-sa-faci-ca.html24 August 2009 - 21 Iulie 2012 -> SONY Cyber-shot de 7.2mp. Cu el filmez si tutorialele. Incerc sa fac pozele la lumina naturala (ziua, in fata ferestrei deschise) pentru ca atunci ies culorile cel mai aproape de realitate. Daca trebuie neaparat sa fac poze seara, cu blitz, le fac cu spatele la un perete alb. Pozele close-up (cele la ochi) le fac folosind optiunea "macro" (arata ca o floricica).

 22 Iulie 2012 - prezent -> BENQ GH700
Depinde de ce anume vreau sa editez. Folosesc mai multe programe, fiecare pentru alta optiune : Photoscape v3.4 , Photoshop CS3, Photo Editor, Photo Instrument, Photo Impact.


 Windows Live Movie Maker.
Sony Vegas 11Related Posts with Thumbnails