About me

Eu sunt Koko, sau Maria, in functie de persoana cu care vorbesc. Sunt nascuta in ’90, in plina Vara, probabil de aia ador caldura si soarele. Sunt optimista, vesela si vesnic indragostita de viata, dar asta va las sa descoperiti din postarile mele. Am inceput blogul in 2009 fara sa ma gandesc vreodata ca o sa ajunga aici, fara sa anticipez miile de ore ce aveau sa fie investite in el. Am facut Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei la Universitate si apoi un Master de Publicitate si Reclama la SNSPA. In toti acesti ani am continuat sa scriu pe blog si, sper eu, sa-l imbunatatesc in fiecare an. Iar el mi-a rasplatit dedicatia, oferindu-mi numeroase oportunitati si experiente de neuitat. 
Spre sfarsitul anului 2013 am obtinut Locul I la Scoala de Beauty Blogging by L’Oreal, si am castigat un weekend de doua persoane la Paris; in caz ca sunteti curioase, am luat-o pe mama :)). In Ianuarie 2014 am fost plecata in Suedia cu Oriflame, ca membru The One, la Stockholm Fashion Week. A fost o experienta extraordinara, despre care va las sa cititi aici: Day1, Day 2, Day3. Pentru ca sunt activa si pe Youtube, unde am peste 29.000 de subscriberi si unde realizez tutoriale de machiaj si par, dar si review-uri si vlog-uri, am fost invitata in Martie in calitate de speaker la un eveniment Youtube Romania. Acel an a marcat si debutul meu la TV: am dat doua interviuri pentru TVR1 (aici si aici), unul pentru Digi24 (aici) si unul pentru TVH (aici). In 2015 am fost invitata din nou ca speaker la un eveniment Youtube Romania si am castigat doua trofee Digital Divas: 1st Prize Best Beauty Blog si 1st Prize Best Use of Video in Blogging. De asemenea, am acceptat invitatia celor de la Make Up For Ever de a merge la Paris si a participa la un seminar tinut de Robin Mathews (aici).
Am avut parte si de alte momente memorabile si inedite: mi-am creat propriul parfum, am condus noul sistem BMW xdrive, am realizat un aranjament floral care mi-a purtat numeleam inregistrat o piesa cu Andra, am defilat intr-o tinuta Murmur, am facut parte din juriu pentru un concurs Benefit, am inspirat o colectie Kikilou. Cate persoane pot spune ca au facut toate astea? Am colaborat cu firme precum: BaByliss, Beauty UK, Braun, Colgate, Cosmote, Dove, ELF, Elmiplant, Eucerin, Garnier, HTC, L’Oreal, LIDL, Maybelline, Motivi, Nivea, Oriflame, Rimmel London, Scholl, Veet, Vichy, Zara si multe altele.
Pe parcursul acestor ani, pasiunea pentru machiaj care m-a determinat sa deschid blogul s-a transformat in mai mult de atat si am inceput sa urmaresc activ ideea de a profesa in acest domeniu. In 2013 am fost invitata sa urmez modulul de make-up pentru avansati de la Dalles Go, sub indrumarea Dianei Ionescu. Mai multe informatii gasiti aici – Experienta Dalles Go -, iar in urma cursurilor am obtinut si diploma de make-up artist. Printre clientii mei se numara Cristina Savulescu Designs, Cristallini, Bipolar Clothing, T-Shirt Factory, Joy Online, Ce se intampla doctore, Elle, Beau Monde, Glow Fashion, Fundatia Principesa Margareta, Dekadens, Zoli Toth, R’las Couture, Jojo si Ana Morodan. Tot in 2014 m-am ocupat pentru prima oare de make-up si par pentru un videoclip muzical, Jojo – I’m letting go.
Love, K.