Game of Thrones a luat cu asalt planeta si trebuie sa recunosc ca ma aflu printre fanii infocati ai serialului. Ma uit la fiecare episod imediat cum apare, pentru a evita spoilerele, citesc toate teoriile, rad zilnic la meme-uri si astept cu nerabdare sa vina Luni. Episodul 3, cel putin, m-a tinut cu sufletul la gura si nici mie, nici iubitului meu, nu ne-a venit sa credem cate emotii avem pentru personajele indragite.

Nu e o surpriza ca atunci cand cei de la Urban Decay, un brand pe care stiti ca-l ador, au anuntat colectia in colaborare cu Game of Thrones, am fost in al 9-lea cer! Pusesem ochii pe paleta si asteptam cu entuziasm lansarea internationala, dar Universul a fost tare dragut si mi-a rasplatit loialitatea si pasiunea cu intreaga colectie! Safe to say, mi-a venit sa plang cand am vazut produsele si dupa ce vi le-am prezentat pe instastories, am stiut ca trebuie sa fac un tutorial cu ele.

Sper sa va placa look-ul creat de data aceasta, am incercat sa folosesc cat mai mult din colectie. Va fi disponibila in magazinele Sephora si pe www.sephora.ro de la jumatatea lunii Mai.

Love, K.

Comments

  1. Soare Razvan Petre says:

    DRACARYS! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.