Devino colega mea in Miscarea #LikeYourself si posteaza un instastory de la New York!

Zilele trecute am participat la un eveniment cu Laura si stand acolo pe canapea, auzind-o povestind despre mesajele pe care le primeste de la fete tinere, de 12-13 ani, fara incredere in ele, nemultumite de infatisarea lor, cautand validare pe social media, m-a intristat si in acelasi timp m-a facut sa-mi dau seama ca trebuie sa facem mai mult. Vedeti voi, am acceptat sa devenim ambasadoare NIVEA #LikeYourself pentru ca am vrut sa promovam pozitivitatea si iubirea de sine, pentru ca am simtit ca este responsabilitatea noastra sa rupem ciclul asta al goanei dupa perfectiune si al presiunii sociale 💃.

Miscarea #LikeYourself Special Koko

Eu cred ca primul “👍” vine de la voi, atunci cand va uitati in oglinda, si e cel mai important. E cel pe care nu vi-l poate lua nimeni, poate unicul care conteaza cu adevarat. Frumusetea e trecatoare si nu va garanteaza fericire sau implinire. Cand, in schimb, aveti incredere in voi, puteti sa realizati orice va doriti, sa fiti oricine vreti sa fiti, puteti sa cuceriti lumea. Iar acel like va inspira si alte fete sa se placa asa cum sunt si sa realizeze tot ceea ce isi propun. Lumea se poate schimba, dar pentru asta e nevoie de mai multi oameni care sa raspandeasca mesajul cat mai departe. Tocmai de aceea cautam colege in aventura NIVEA #LikeYourself 😁!

Daca aveti intre 18 si 25 de ani, sunteti active pe Facebook, Instagram sau Youtube, aveti incredere in voi si va place sa va incurajati si prietenele, atunci mai mult ca sigur sunteti ceea ce cautam!

Miscarea #LikeYourself Special Koko

Dar mai bine sa va povestesc despre ce e vorba. Miscarea #LikeYourself se extinde si devine miscarea tuturor fetelor din Romania! Daca vreti sa fiti o inspiratie pentru fetele care au nevoie de mai multa incredere in fortele lor si sa faceti parte din miscarea #LikeYourself, fiti alaturi de noi pe tot parcursul campaniei. Cele mai active fete vor avea parte de multe surprize si sansa de a castiga premiul cel mare: o excursie la New York ✈!

Tot ce trebuie sa faceti e sa intrati pe site-ul: https://www.nivea.ro/nou-de-la-nivea/influencer-like-yourself si sa va inscrieti in campanie cu ajutorul formularului dedicat. Grabiti-va, mai sunt doar cateva zile in care va puteti inscrie! Si nu uitati, curajul de a crede in voi va poate ajuta sa duceti mesajul peste hotare 💙.

Miscarea #LikeYourself Special Koko

Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.