💡 Daca vreti sa va achizitionati produse de pe www.eyeslipsface.com.ro, puteti sa folositi codul specialkoko40 pentru o reducere de 40%, valabila pana la finalul lunii Aprilie.

Cand am inceput aceasta “calatorie” in machiaj nu aveam multe branduri la indemana si nici produse complexe, ca cele de astazi. Asta nu m-a impiedicat sa fiu pasionata si sa incerc toate ideile care mi-au trecut printre minte. Printre primele branduri cu care m-am jucat si am experimentat se numara si elf, iar din reactiile voastre de pe facebook si instragram, nu sunt singura care are o istorie lunga cu aceste produse. La cererea voastra, am revenit cu un top 10 cat mai divers, care sper sa va placa si sa va ajute.

Top 10 Produse Preferate elf cosmetics special koko

Urmariri clipul pentru a afla mai multe despre acestea si nu uitati sa participati la concursul de pe pagina mea de facebook.

Love, K.

Comments

  1. Gabriela Pana says:

    Câte produse minunate, nu am încercat produsele de la elf, îmi doresc cel mai mult sa testez fondul de ten😍

  2. Agnes says:

    Poti lasa un link de la pudră? 😚

  3. Amalia Magdalena says:

    Trebuie sa recunosc ca mi-ai facut ziua mai frumoasa si nu datorită giveaway-ului. Imi bucura tare de tot inima cand vad ca produsele elf si nu numai ( in general cele drugstore, cum s-ar spune),sunt laudate, sunt promovate si ele la rândul lor ca cele high-end. Se pune mult prea mult accent pe pretul cosmeticelor in ziua de azi, se omite faptul că desi poate un produs nu costă cine stie cat, poate fi mai bun decat unul scump. Videourile de genul sunt preferatele mele si te felicit pt alegerea de a promova si genul acesta de cosmetice 😍 youuuu rock ❤💋

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.