La multi ani, fetelor! Sper ca ati petrecut frumos de Sarbatori si ca ati purtat unul din look-urile mele ๐Ÿ˜. Ce va urez eu e ca in 2018 momentele frumoase sa fie dese si extraordinare, iar cele rele cat mai rare si nesemnificative. Astazi m-am gandit sa abordez un subiect care stiu ca va intereseaza, dar pe care n-am reusit sa-l aprofundez pana acum โ€“ mai exact, astazi vorbim despre pensule!

Cum am petrecut ceva mai mult timp pe playstation sarbatorile astea, m-am gandit sa impart discutia asta pe niveluri: easy, medium si hard ๐Ÿ˜„!

pensule incepatoare & avansate special koko

Daca mai aveti intrebari despre pensule, le astept cu drag in casuta de comentarii!

Love, K.

Comments

 1. La multi ani, Koko! ๐Ÿ˜€
  Am urmarit tot video cu atentie si apoi am stat si m-am gandit ce pensule folosesc aproape zilnic (pudra, bronzer, highlighter) si ce pensule folosesc mai rar (vreo 4 diferite pentru fard). Insa cel mai mult iubesc pensula de blending, mi se pare o inventie atat de grozava ^_^ :)). I’m in love with it!

  P.S.: mi-ar placea sa se auda mai tare sunetul pe filmarile pe care le faci pentru ca mi-e greu sa aud atunci cand se e zgomot mai tare de afara sau cand prietenul meu face chestii de-ale lui pe laptop. Ar trebui sa mearga sa dai boost volumului din programul de editare ๐Ÿ˜•
  Lots of hugs!! <3

 2. 3
  Andreea-Elena CD

  Buna! Imi poti spune, te rog, cum se numeste prima pensula de blush pe care ai aratat-o in video?

 3. 5
  Andreea-Elena CD

  Mi.ar plฤƒcea sฤƒ vad un video cu รฎntreศ›inerea pensulelor. Curฤƒศ›are/ spฤƒlare/ dezinfectare/ sterilizare a pensulelor, cu ce produse ศ™i modul รฎn care o faci. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *